U trendu

Osećate nelagodu ili čak glavobolju kada uđete u neku prostoriju? Evo šta je uzrok tome

Dom je naše mesto odmora, mira i relaksacije nakon napornog radnog dana, siguran prostor u koji se šćućurimo kad nam je teško. Međutim, svaki prostor ima svoju energiju, na koju može uticati mnogo faktora. Možda je postojao događaj koji je izazvao prilično jake negativne emocije, ili je tu bila prisutna osoba koja je doživljavala mnogo negativnosti i stresa.

Ukoliko se stalno kod kuće osećate umorno i iscrpljeno, onda je to znak da treba da očistite svoj životni prostor od negativne energije. Kako da utvrdimo da li je prostor pun negativne energije? Ovo su najčešći znakovi.

1. Kada uđete u prostoriju, osećate se emocionalno umorno i iscrpljeno

Naravno, svako od nas ponekad može da bude umoran, ali osećaj umora svaki put kada uđemo u određenu prostoriju i činjenica da osetimo olakšanje odmah po izlasku, može ukazivati na to da u tom prostoru postoji izvesna stagnacija energije.

2. Osećate glavobolje

Obratite više pažnje na fizička osećanja nelagodnosti koja se javljaju samo kada smo na određenoj lokaciji. Za ovo, naravno, morate biti u kontaktu sa svojim telom. Možda neki deo tela počne da boli – često možemo da osetimo glavobolju.

3. Osećate se kao da ne možete da dišete ili ste klaustrofobični

Neki opisuju ovaj osećaj kao „težinu“. Zbog ove težine, izgleda da imate poteškoća sa disanjem. Može se desiti i da počnete da doživljavate teške emocije – na primer, osetite potrebu da plačete bez nekog posebnog razloga, ili odjednom zapadnete u strah ili paniku.

4. Biljke ne rastu dobro na tom prostoru

Negativne energije ne utiču samo na ljude – životinje i biljke takođe dobro uočavaju negativnost. Takođe, možete obratiti pažnju na svoje ljubimce i posmatrati da li se ponašaju čudno kada uđu u određenu prostoriju. Takođe, cveće ne uspeva u prostorijama sa slabom energijom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar