Osetite lošu energiju u stanu? Proverite uz jednostavan trik, potrebna vam je 1 sitnica

U feng šui kulturi, koja se temelji na energiji, postoje brojne tehnike za pročišćavanje negativne struje koja može da naruši balans i mir u domu.

Jedna od njih je i ova tehnika sa lovorovim listom, koja će vam otkriti da li se u vašem domu nakupila loša energija, a ukoliko jeste, potrebno je pročišćavanje životnog prostora.

Ova tehnika ne izvodi se slučajno baš sa lovorovim listom. Osim što ima lekovito dejstvo, veruje se da lovor odbija negativnu energiju i čisti energetski prostor.

Kako da otkrijete lošu energiju u domu uz pomoć lovora?

Za početak, potrebni su vam nekoliko listova lovora – najbolje bi bilo da to budu tri veće liske, jedna sveća ili šibica i jedan tanjir.

Zapalite lovorov list i ostavite ga u tanjiru da gori. Zatim izađite na terasu ili otiđite u neku drugu prostoriju i sačekajte desetak minuta, kako bi lovor izgoreo.

Miris koji budete osetili kada se vratite u prostoriju može vam otkriti kakva je energija u vašem domu.

Ako je miris prijatan i osećate mir i spokoj dok ga udišete, onda se veruje da je energija pozitivna. Međutim, ukoliko je miris koji ste osetili neprijatan, previše jak i oseća se na nešto kiselo i trulo, verovatno se u vašem domu nakupila negativna energija, koju morate da pročistite. Ritual ponavljajte sve dok se energija ne pročisti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.