U trendu

Osmica je anđeoski broj: Evo šta donosi moćni niz 8.8.

Današnji datum 8.8. ima veoma moćno značenje.  Na ovaj dan isporučuje se visokofrekventna energija u naša bića, omogućujući nam da probudimo svoje istinske potencijale, iscelimo svoja srca i širimo duhovnu mudrost. Energija portala Lavlja vrata je moćna i tu je da proslavimo ponovno rođenje i povratak naše duhovne energije.

Portal Lavlja vrata aktivira se izlaskom zvezde Sirius, to se događa od jula sve do sredine avgusta, međutim važnost numerološkog niza 8-8 i Sunce koje doseže polovinu puta u ovom trenutku (vrhunac Lavlje energije), učinilo je da je 8.8. dan kada slavimo portal.

Sirius se smatra našim Duhovnim Suncem, tako da su izlazak i povratak Siriusa drevni astrolozi videli kao ponovno rođenje naše duhovne energije i duhovne energije planeta.

Dok naše zemaljsko Sunce obasjava naš fizički svet, koji je iluzija, naše Duhovno Sunce obasjava istinu naše bezvremene duše.

Drevni su bili vrlo usklađeni sa zvezdom Sirus, jer su verovali da su to vrata u nebo i dom bića viših vibracija. Verovali su da energija Siriusa nosi visoko naprednu mudrost koju možemo iskoristiti kad god je Sirius jak na nebu.

Dok je naše Sunce odgovorno za zračenje života našim fizičkim tijelima, Sirius je odgovoran za zračenje života našim duhovnim telima. Zbog toga otvaranje portala može doneti buđenja i podići našu svest na nove visine.

Numerološki niz 8-8 ukazuje kako je potrebno pripremiti se za pozitivne događaje. Simbolizuje ravnotežu i unutrašnju stabilnost.

U numerologiji predstavlja beskonačnost i aktivaciju DNK, što nam omogućuje da uzmemo ovu energiju Siriusa i pretočimo je u samu srž našeg bića. Takođe možemo otključati i unaprediti pamćenje naših ćelija omogućujući nam da u svoje biće unesemo više isceljenja, mira i ljubavi, piše Novi.ba.

Broj 8 takođe predstavlja beskonačnost – beskonačnu dušu koja jesmo i beskonačno putovanje na koje idemo.

Energija portala Lavlja vrata je moćna, ali je tu da je iskoristimo, da proslavimo ponovno rođenje i povratak naše duhovne energije. Možete ga koristiti da pozovete natrag sve delove svog duha za koje smatrate da su izgubljeni ili skriveni na putu. Portal možete koristiti da obnovite svoju energiju i da se osećate dobro u svom telu.

Portal aktivira srčanu čakru, stare ili čak trenutne rane srca mogu se pojaviti kako bi se iscelile. Možda se konačno osećamo slobodnima od bilo kakve žalosti ili tuge koja je opterećivala naša srca.

Takođe se aktivira čakra trećeg oka. Možemo se osećati intuitivnije ili naučiti nešto novo o načinu na koji nam intuicija govori. Naša će intuicija verovatno biti jaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)