U trendu

Ostala u šoku: Otišla na medeni mesec sa suprugom, a onda se odjednom pojavio – svekar

Nakon što venčanje prođe, većina mladenaca jedva čeka da krene na medeni mesec. Jedna nevesta bila je uzbuđena zbog svog medenog meseca sve dok na njega nije upao njen – svekar.

Žena iz SAD-a otišla je u Meksiko sa svojim mužem kako bi uživala nakon venčanja. Upijajući sunce na njihovom jednomesečnom odmoru, žena se osećala kao da ništa ne može da pokvari njenu sreću. Sve dok se na njihovom pragu iz vedra neba nije pojavio otac njenog supruga.

Podelila je svoju muku na Reditu i pitala za savet treba li da se oseća loše što ne želi da svekar bude s novošečenom bračnim parom na medenom mesecu.

U objavi je objasnila da su suprug i ona boravili u kući njene svekrve u Kankunu na romantičnom odmoru. Uprkos tome što je znao da su mu sin i snaja tamo odseli, kako prenosi Dejli Star, tata se pridružio paru bez upozorenja.

Zbunjena nevesta je ispričala: “Boraveći u porodičnoj kući čuli smo kucanje na ulaznim vratima, a kad sam ih otvorila, videla sam svog svekra koji je rekao: „Iznenađenje!“ Moj muž ne voli svađe i pun je poštovanja pa nije podelio svoje osećanja o situaciji s ocem. Osećala sam potrebu da podelim svoje mišljenje, pa sam rekla svom suprugu da bih želela da pronađemo novi smještaj na Airbnb-ju, što smo ionako planirali da uradimo za nekoliko dana.” Nakon 24 sata otišli su, ali situacija s njenim svekrom pogoršala se jer su svekar i svekrva počeli da je napadaju tvrdeći da je preosetljiva.

“Objasnila sam da smatram da je neprikladno nenajavljeno se pojavljivati ​​na tuđem medenom mesecu bez obzira na to što posedujete tu nekretninu, barem onoliko dugo koliko traje medeni mesec. Zapravo smatram da je još gore to što je on vlasnik imovine jer ne mogu da mu kažem ‘ne’”, otkrila je. Ovo nije bio izolovan slučaj. Žena je otkrila da je ranije imala sukobe s roditeljima svog supruga i da nije prvi put da su joj rekli da je previše osetljiva i da izaziva dramu.

Zapanjeni postupcima svekra, mnogi su ljudi komentarisali njenu objavu kako bi pružili podršku nevesti. “Svekar je, čini se, jeziv. Medeni mesec uglavnom je za seks, zašto bi on htio on želeo da bude tamo?” pitala se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Razmislite o tome da svom suprugu kažete da se niste udali za njegove roditelje.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar