U trendu

Otišla na operaciju nosa, kada se probudila doživela šok života

Gospođa Zhao, imala je operaciju nosa u bolnici u Čengduu 1. septembra. Ovo joj je bio drugi takav postupak u poslednjih pet godina, ali prvi u kojem joj je nestao deo uha!

Kineskinja, identifikovana samo kao gospođa Zhao, je nedavno bila podvrgnuta postupku rinoplastike u bolnici u Čengduu, ostala je šokirana kada je videla da joj je uklonjen komad ušne hrskavice, kako kaže bez njenog pristanka.

Zhao je izjavila kineskim medijima da je operacija prošla u redu, da se oseća dobro, ali četiri dana kasnije pogledala se u ogledalo i primetila nešto čudno vezano za njeno desno uvo.

Tragus, mala, šiljasta hrskavica na unutrašnjoj strani unutrašnje strane uha, bila je hirurški uklonjena, ali je o tome niko nije obavestio. Nezadovoljna, suočila se sa bolničkim osobljem zbog svog otkrića, samo da bi joj rekli da je to uobičajena procedura i da je dala saglasnost potpisivanjem sporazuma u ​​kojem se pominje da će se koristiti „hrskavica za rinoplastiku“.

Zhao je rekla da se konsultovala sa nekoliko stručnjaka za plastičnu hirurgiju, koji su svi potvrdili da se hrskavica iza uha obično koristi za postupke rinoplastike, jer ne utiče na izgled pacijenta.

Međutim, portparol bolnice Angel Ving rekao je da hrskavica sa zadnjeg dela ušne školjke može prouzrokovati atrofiju uha.

31-godišnjakinja je tražila puni povrat novca, novčanu odštetu, kao i novu operaciju popravljanja njenog uha. Jer kako ona kaže sada joj je neugodno zbog izgleda njenog uha , da čak nije u stanju ni da koristi mini slušalice za uši , jer joj one sad stalno ispadaju na uhu gde fali komad hrskavice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.