U trendu

Otkrijte sudbinski broj koji vam donosi sreću: Cifra koju dobijete je vaša amajlija za blagostanje i prosperitet

Izračunajte svoj sudbinski srećni broj, evo i kako

Numerolozi kažu da svako od nas ima srećan broj koji ga prati, donosi mu dobre vibracije i koji je neka vrsta naše lične amajlije.

Računa se vrlo jednostavno, a poznavaoci sudbinskih brojki tvrde da je potrebno da ga koristite što više kako bi vas u životu pratili sreća, blagostanje i prosperitet.

Kako da izračunate sudbinski srećni broj?

Da biste saznali koji je vaš srećan broj, najpre bi trebalo da izračunate lični. Ovaj broj se dobija sabiranjem svih cifara u datumu rođenja.

Na primer, rođeni ste 12.6.1975.  godine. Saberite sve cifre datuma rođenja: 1+2+6+1+9+7+5 i dobićete zbir cifara 31, koji je potrebno da svedete na jednocifren broj 3+1, tako da je vaš lični broj zapravo 4.

Numerolozi smatraju da je najsrećniji broj među svim ciframa sedmica. Zato se vašem ličnom broju dodaje sedmica i tako dobijate broj koji vam donosi sreću.

To bi značilo da se na lični broj 4 dodaje 7; dobija se 11, a taj broj svodimo na jednocifren što je 2, tako da je dvojka srećan broj onog ko je rođen 12.6.1975. godine.

Kako da izvučete maksimum iz korišćenja sudbinskog srećnog broja?

Numerolozi objašnjavaju kako bi trebalo koristiti taj broj.

Ako obavljate neki važan razgovor gledajte da to, recimo, bude u 11 sati, jer je zbor cifara 2. Ukoliko počinjete neki važan poslovni projekat, birajte da ga počnete drugog datuma u mesecu ili u februaru, koji je drugi mesec u godini.

Poznavaoci sudbinskih brojki tvrde da srećan broj možete da koristite u svakodnevnom životu i što ga više upotrebljavate, njegova vibracija će biti jača i donosiće vam više sreće.

Kada svoj sudbinski broj počnete da viđate sve češće u svakodnevnim situacijama, to je znak da ste na dobrom putu.

Numerolozi tvrde da je ovaj broj neka vrsta naše lične talije koja bi, ako je koristite pravilno i često, mogla da donese velike pozitivne promene, piše Telegraf.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.