U trendu

Ova imena nemojte davati devojčicama: Slute na veliku nesreću, ali to nije ono najgore

Prema ruskom verovanju, imena sa ove liste ne treba davati deci

U iščkivanju bebe ili neposredno nakon njenog rođenja, pred roditeljima se nalazi važan zadatak: koje ime dati detetu?

Neko bira ime vodeći se ličnih željama, afinitetima ili porodičnim tradicijama, neko prema kalendaru, a neko prateći svetske trendove.

Međutim, ako želite da vaše dete živi srećnim životom, ima smisla uzeti u obzir značenje imena i izbeći one koji nose negativnu energiju i tešku sudbinu.

Prema ruskom verovanju određena imena privlače nevolje i samoću, te bi trebalo da ih izbegavate.

Ova imena za devojčice mogu da na negativan način da utiču na sudbinu osobe:

Vera
Ukoliko nazovete devojčicu Vera, daćete joj unutrašnju jačinu  da prevaziđe sve prepreke i nepokolebljivo se nosi sa svim životnim preokretima koje diktira sudbina. i možete biti sigurni da će se nositi sa mnogim poteškoćama.

Vere, po pravilu, do blagostanja dolaze nakon suočavanja sa bolom i gubitkom, stoga, čak i ako dostignu neverovatne uspehe, često više nemaju snage da se raduju.

Aleksandra
Kao i svi vlasnici muškog imena, Aleksandra je prinuđena da neguje i pokazuje osobine karakteristične za suprotni pol. Njihova sudbina je usmerena da kroz život moraju da brinu o porodici, rođacima i svakodnevnim problemima koji često padnu na njihova krhka ramena. Aleksandra je po svojoj prirodi lenja, i više bi volela da radi nešto što joj prija, a ne ono što drugi od nje traže.  Ovo neslaganje između prirodnih sklonosti i životnih okolnosti često njihovo postojanje čini nepodnošljivim.

Ljudmila
Ljudmila po pravilu veoma ceni svoju porodicu (roditelje, braću i sestre, decu, muževe), ali upravo zbog svojih najmilijih mora da prođe kroz najtužnije događaje koji im nepodnošljivo otežavaju život. Vrlo često neopravdano rano i pod tragičnim okolnostima izgube one koje vole ili su prisiljeni da neguju bolesne.  Takva životna sudbina ostavlja preduboke rane u duši, ne dozvoljavajući Ljudmili da uživa u drugim oblastima njenog života.

Tamara
Tamare se često suočavaju sa izdajom, a izdaja im veoma teško pada – mogu doživeti nervne slomove, srčani napad, a ponekad se čak mogu okreniti i alkoholizmu. Pored toga, dame sa ovim imenom, po pravilu, rano ostaju udovice ili se ne slažu sa prvim supružnicima (jednostavno ih napuštaju). Ako imaju sreće može se desiti da po drugi put zasnuju porodicu, toliko se emocionalno vežu za muževe da ih doslovno guše svojom ljubavlju i ljubomorom, a sebe beskrajnim sumnjama i strahovima. Ppre svega, sve ovo u velikoj meri komplikuje život Tamara koje se teško nose sa svojim osećanjima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar