U trendu

Ova imena nikako ne smete davati svojoj ćerki: U Rusiji se veruje da donose nesreću

Prilikom odabira imena svom detetu mnogi vode računa da ono ima lepo značenje i da nosi pozitivnu energiju sa sobom, kako bi i osoba koja ga nosi, imala lep život i sudbinu.

Prema nekim verovanjima koja su zastupljena u Rusiji, ova ženska imena nose sa sobom nesreću.

Dame koje se ovako zovu najčešće ostaju same, bez nežnosti i nesrećne do kraja života.

Aleksandra – Devojka sa ovim imenom, često je obdarena čvrstim muškim karakterom, što na žalost ne pomaže pri uspostavljanju skladnih odnosa sa partnerom. Većina Aleksandri kasno stupa u brak i porodična sreća nije im prioritet. Devojka sa ovim imenom nije lenja, ali ne uživa u kućnim poslovima kako što su čišćenje, pranje i kuvanje. Ona je ta koja u porodicu unosi snagu i stabilnost, a „ženski“ poslovi nisu njen fah. Često ima veoma uspešnu karijeru, ali gubi na ženstvenosti i nežnosti.

Vera – Devojka sa ovim imenom ima divan karakter:  razborita je i spokojna, naklonjena avanturstičkim i ekstremnim sportovima. Žudi za nežnošću i brižnošću, pa često menja partnere u stalnoj želji da pronađe muškarca koji će je čuvati kao „malo vode na dlanu“. Najčešće se udaje za muškarca starijeg od sebe, ali nikad ne oseća jake emocije prema njemu. Njoj je uvek najvažnije da ima finansijsku stabilnost, a ako ima dete želi da mu obezbedi izobilje i ništa joj neće stati na put.

Kristina – Devojka sa ovim imenom je sklona brzom zaljubljivanju i velikom razočarenju. Poseduje eksplozivni temperament što je dovodi do večite nestabilnosti u porodičnom životu. Sklona je da započinje česte svađe sa mužem i svekrvom. Kristina najčešće bira neverovatno ljubomornog čoveka za muža. Ako je rođena u jesen, vremenom uči da savlada svoj karakter što je može dovesti do mirnog porodičnog života.

Ljudmila – Ona je po prirodi veoma osetljiva i mirna osoba. Muža bira veoma pažljivo. Na prvi pogled Ljudmila ima sve karakteristike da doživi žensku sreću, ali to biranje partnera je na kraju dovede u ćorsokak. Brak sa Ljudmilom je niz svađi, žalbi i pritužbi. Retko ko može da živi sa takvom ženom.

Svetlana – Devojka sa ovim imenom se uvek oslanja samo na sebe i to je sprečava da se prepusti i nađe pravu sreću. Muškarci joj posvećuju mnogo pažnje, ali ona je prema njima oprezna i nepoverljiva. Dugo se opire braku, što često vređa muškarce koji je vole. U braku je srećna i brižna majka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar