U trendu

Ova žena zna tajnu VEČNE MLADOSTI!

Neke žene, prosto, ne stare. Često pomislimo da su otkrile tajnu večne mladosti. Jedna od njih je Apasra Hongsakula, koja danas ima 75 godina, a davne 1965. godine bila je mis Tajlanda. Apasra se udala i rodila sina, ali bračna sreća nije potrajala pa se razvela. Na rodnom Tajlandu i dalje je jako popularna, gde vodi poznati spa centar.

Prvo što “bode u oko” kad je reč o Apasri svakako je njen mladolik izgled. I danas, iako je već vremešna žena, izgleda za svoje godine – zastrašujuće mladoliko.

Apasrino lice je utegnuto je, a linija vitka kao i prije gotovo 50 godina kad su je proglasili najljepšom Tajlanđankom. Koja je njena tajna niko ne zna, a Apasra ne želi otkriti. Kaže da vodi jednostavan život, njeguje se, a ostalo je, kaže, dar prirode.

Ipak, strani mediji pišu da ljepotu navodno duguje estetskim zahvatima.

S druge strane, ona i njen menadžer tvrde da nikada nije išla pod nož, ali to sve poznate osobe tvrde – stoga se takve izjave uzimaju s rezervom. Ono što možemo primetiti je da očigledno redovno koristi nehirurške tretmane pomlađivanja kao što su punjenje hijaluronskom kiselinom, botoks, možda lifting lica koncem, razne pilinge i sl. Naravno, sve to uz redovnu negu, kozmetičke tretmane, vežbanje, posebnu ishranu.

Ipak – moramo priznati da žena odlično izgleda jer nekima ni sve gore nabrojano ne bi pomoglo da izgledaju ovako u osmoj deceniji!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.