U trendu

Ovaj čovek ima 78 dece, a čeka još 13 (foto)

Ari Nagel (44) profesor sa koledža iz Njujorka je donor sperme koji ima 78 dece, a trenutno još 13 žena očekuje decu s njim.

Ari kaže da mu se javlja sve više i više žena koje ne mogu da zatrudne. On je, kaže, vremenom stekao nadimak “sperminator”. U početku je sve obavljao “starinski” a sada, kaže, kako ima mnogo žena, sve češće spermu dostavlja u čašicama.

Posted by Ari Nagel on Tuesday, January 12, 2021

Kako kaže jedina plata za njegove usluge su poljupci i zagrljaji koje dobije.

„Nikada nisam naplatio svoje usluge ženama kojima sam pomogao da dobiju dete. Naravno, dobijem puno poljubaca i zagrljaja, kao i doživotnu zahvalnost. Srećan sam jer imam toliko dece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To zavisi od porodice“, te dodaje:

„Puno žena mi se obrate su iz Amerike, ali nekada su i iz drugih zemalja. Prošli mesec bio sam dva puta u Africi, a mesec pre toga a Barbadosu i u Gruziji. Pre toga bio sam i u Rusiji, putovanja su deo ovoga što radim, ali velika većina žena kojima pomažem su iz Amerike“, objašnjava.

Trenutano 13 žena čeka dete s Arijem, a sve su veštački začete njegovom spermom.

Posted by Nicole Sanfilippo on Monday, December 9, 2019

„Desetak dece začeo sam seksualnim odnosom, ali to je bilo u početku kada nisam znao drugačiji način. Mesečno mi se javi po nekoliko žena i bilo je teško imati seks bez zaštite, a u isto vreme garantovati sigurnost za sebe i njih. Zbog toga sada spermu dostavljam u čašicama“, zaključio je Ari, piše The Sun, prenosi Stil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.