U trendu

Ovaj čovek tvrdi da živi u 2028. godini: Svi su nestali, samo sam ja preživeo, plašim se

„Živim u 2028. godini. Već 340 dana nisam video drugu živu osobu. Svi su nestali“, govori u jednom od svojih snimaka bloger i TikToker koji se predstavlja samo kao Havijer.

Ovaj muškarac tvrdi da je ostao sam u budućnosti, a kao dokaze objavljuje fotografije praznih ulica svog grada. Valensija, jedan od najlepših španskih gradova, na njegovim snimcima potpuno je prazna, što je zaintrigiralo deo mlađe publike da se ‘navuče’ na Havijerove objave.

@unicosobreviviente

♬ Suspense – Creepy Razy

Trenutno ga na društvenim mrežama prati više od 6,5 miliona ljudi, piše Miror.

Tvrdi da u budućnosti i dalje ima električne energije, kao i da je internet dostupan, pa zato može objavljivati sadržaj onlajn.

– Prošao sam brojne gradove. Barselonu, Malagu, Madrid… Svi su prazni. Šta mi se to događa, zašto ja? – pita se u jednom od popularnijih snimaka.

Od svojih pratilaca traži pomoć.

@unicosobreviviente

♬ Toxic – BoyWithUke

– Ne znam zašto sam zapeo u ovakvoj budućnosti. Plašim se. Danas sam uspeo da pronađem nešto za jelo, ali ko zna za dalje… Javite mi ako možete da mi pomognete na neki način – zavapio je Havijer.

Većina je pohvalila njegove snimke, priznaju da u njima uživaju, ali da su svesni da je sve to lažno. Međutim, mali deo korisnika interneta poverovao je u Havijerove priče.

– Čovek ima na stotine snimaka. S trgova, iz muzeja, s plaže, s obale… Na njima nema ljudi. Ne znam šta vam je više potrebno kao dokaz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.