U trendu

Ovaj detalj sa venčanja otkriva da li će vaš brak potrajati

Tokom fotografisanja venčanja ili veridbi, fotografi posebnu pažnju posvećuju govoru tela partnera i kako se gledaju, jer je sve to važno za hvatanje pravog trenutka kamerom. Dva fotografa, Arijela Čepmen i Erika Viting, kažu da na osnovu ponašanja parova mogu da zaključe da li će ostati zajedno ili ne

Parovi koji se zajedno smeju, ostaju zajedno

I Arijela i Erika smatraju da je smeh ključ svake uspešne veze. Takođe, kada zajedno mogu da prevaziđu neprijatnost što, recimo, stoje pred objektivom nekoga koga ne poznaju, i znaju da se fokusiraju na zajedničku zabavu – i to je pokazatelj njihove dobre budućnosti.

“Kada se parovi mnogo smeju tokom snimanja, to pokazuje koliko uživaju jedno u drugom. Smeh je izuzetno važan za dobru vezu, šaliti se međusobno je ono što život čini zabavnim. Jer, život ne bi trebalo doživljavati previše ozbiljno. Kada slikam parove i oni se smeju, mogu da naslutim da će njihova veza trajati”, kaže Arijela.

“Dobar pokazatelj uspešne veze je mnogo kontakata očima, kao i suptilni fizički dodiri, poput držanja za ruke, čak i kada ne gledaju jedno u drugo ili dok se druže s drugim gostima i porodicom. Po meni je to najveći pokazatelj da li će brak trajati”, rekla je Erika.

Loši znakovi

S druge strane, njih dve nailaze i na parove koji se tokom snimanja svađaju ili ponižavaju jedno drugo. U takvim slučajevima nema mnogo dileme – njihova veza verovatno neće dobro završiti niti će živeti srećno dok su zajedno. Pravi partneri trebali bi da tež tome da povećavaju samopouzdanja voljene osobe, a ne da ga srozavaju.

Erika navodi da postoji još jedan loš znak – kada je jedan od partnera potpuno nezainteresovan za fotografije venčanja niti ima želju da učestvuje u tome. Ona dodaje da često viđa parove koji se zbog toga svađaju pred kamerom ili postaju sarkastični, a to nikako nije pokazatelj srećne veze koja će trajati ceo život. Njih dve napominju i da sama svadbena zabava i članovi porodice mogu da otkriju koliko će taj brak biti uspešan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar