Ovakve stvari nikad ne govorite partneru prilikom raskida

Raskidi ili još gore, razvodi gotovo svakom padaju teško, naročito ako je veza trajala čitavu večnost.

I u tim trenucima treba voditi računa ne samo o svojim, već i o partnerovim osećanjima. Ne samo zbog kasnije moguće griže savesti, već i da bi čovek na kraju ipak ostao čovek.

Međutim, neki ljudi ne biraju reči prilikom rastave i često padnu jako teške reči, optužbe ali i nenadana otkrića i priznanja.

Korisnici Reddita podelili su sa drugima najgore stvari koje su im voljene osobe govorile na rastanku.

„Moja bivša supruga s kojom sam bio u braku 23 godine rekla mi je kako me nikad nije volela. Ceo život koji smo izgradili bio je laž“.

„Tvoj brat je bolji u krevetu“. Varala me. Da, s njim.

Dan kada smo prekinuli otišli smo na doručak zajedno. Kasnije mi je poslao SMS poruku da želi raskid. Pokušala sam da mu pokažem da me nije povredio pa sam mu napisala „Barem sam dobila doručak“, a on mi je odgovorio „Sve ga dobiju“. Tako mi je rekao da me varao tokom cele veze“.

„Volim te“. To mi je rekao nakon što smo prekinuli, a nikada to pre nismo rekli jedno drugom. To me je naljutilo više od svega zbog čega smo se u celoj vezi svađali.

„Ovo neće dalje ići, sada nosiš teret“. To mi je odgovorio kada sam ga nazvala iz bolnice i rekla mu da mi je otac preminuo.

„Želiš li da gledaš moj magični trik?“ Odgovorila sam mu da, a on je počeo da maše rukama, a kada je završio rekao je: „Evo, sad si slobodna“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.