U trendu

Ovakvo telo niste videli nikada: Natalija ma 102 kilograma i mišiće koji bi postideli svakog muškarca

Ruskinja Natalija Kuznjecova je višestruka svetska šampionka u powerlifting-u, a dovoljan je i samo pogled na ovu ženu da shvatite kolika snaga čuči u njoj.

Natalija ovih dana boravi u Crnoj Gori na Montenegro Open šampionatu, pa je njena priča zainteresovala regionalnu javnost.

Ovu 31-godišnjakinju iz grada Čita znaju i kao „ruska Amazonka“, a vrlo je popularna na društvenim mrežama, pre svega zbog specifične pojave i zaista neverovatnog izgleda tela.

Nataliju na Instagramu prati više od milion ljudi, a ona neretko deli fotografije svoje nabildovane figure i isklesanih mišića, ali i detalje iz privatnog života.

Ona je u svet bodibildinga ušla još kao 14-godišnjakinja u želji da poveća samopouzdanje, ali se ubrzo zaljubila u teretanu i otpočela sa profesionalnim nadmetanjima. „Nisam sanjala o karijeru profesionalnog sportiste. Kao i mnogi, otišla sam u teretanu bez nekog željenog cilja, ali nakon tri meseca, moj trener me je pitao hoću li da učestvujem na takmičenju“, prisetila se brineta.

Ova dama ima impozantne mere – visoka je 173 centimetra, a brojka na vagi varira između 90 i 102 kilograma, u zavisnost da li se sprema za takmičenje ili ne. Obim njenog bicepsa iznosi neverovatnih 51 centimetar, a grudi 130 centimetra.

„Sada sam se već navikla na slavu, mnogi me ljudi prepoznaju na ulici, a to se događa gde god se pojavim“, kratko je prokomentarisala pre nekoliko godina.

Ona je svog sadašnjeg supruga Vladislava (45) upoznala pre 13 godina, a ni jedno ni drugo nemaju problem što Natalija ima veći biceps od njega. Ona je objasnila i da su uzajamna ljubav i podrška ključ njihove zdrave veze.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar