U trendu

Ove stvari obavezno izbacite iz stana kad budete pospremali, isisavaju vam energiju

Oslobodite se svih onih stvari koje privlače negativnu energiju. Najčešće su to predmeti koji vam više ne služe, ne bude u vama dobre emocije ili su slomljeni i oštećeni.

Negativno utiču na energiju u domu, mogu privući nesreću i blokirati napredak, uspeh i radost.

Sledeći put kada budete čistili dom, obavezno izbacite iz kuće ove stvari:

1.Oštećeno posuđe

Svi predmeti u vašoj kuhinji trebaju biti celi. Ako koristite stari oštećen servis za čaj, ali ste sakrili novi i lepi u ormar, odbijate uspeh i sreću.

Ne odlažite svoj stvarni život za sutra! Koristite novi stolnjak ili novi set posuđa i uživajte u ovom životu! Ne čekajte goste kako biste uživali u stvarima koje ste sebi priuštili.

2. Odeća koja vam se ne dopada

Odeća treba da bude funkcionalna i prijatna. Ako više ne volite neke odevne predmete i samo zauzimaju prostor u ormaru, vreme je da se oprostite od njih.

Ako su u dobrom stanju, odnesite ih u dobrotvorne ustanove ili ih nekome poklonite.

3. Pokloni koji nisu doneli radost

Da, dešava se. Glupe figurice, čudni privesci za ključeve, kovčezi, slike i još mnogo toga, što nam daju naši najmiliji, često nam se ne dopada, već samo nam oduzima vitalnu energiju.

Slobodno ih izbacite iz doma. Svaka stvar u kući treba da izazove unutrašnju sreću i zadovoljstvo. Težite ka tome.

4. Prazne flaše i tegle

Domaćice vole da ih čuvaju za svaki slučaj. U ormaru bi trebalo držati nekoliko praznih tegli, što može biti korisno u svakodnevnom životu. Ali nemojte prekriti pola balkona.

Prazne konzerve i flaše kradu energiju i isisavaju pozitivno – donose nešto prazno i beživotno.

5. Stare sveće

Prema feng šuiju vatra sagoreva negativnu energiju u domu. Zbog toga sveće koje se pale uvek čine da se osećamo prijatno i sigurno. Ali poluizgorelu sveću treba posmatrati kao otpad koji treba reciklirati ili zameniti novim svećama.

6. Polomljeno ogledalo

Prema drevnim verovanjima, ogledalo je vrlo moćan provodnik energije. Mnogi ga smatraju „prozorom“ u drugi svet. Da li uživate u gledanju svoje razbijene slike? Malo je verovatno.

Zamenite slomljeno ogledalo što pre kako biste izbegli negativnu energiju u svom domu.

(Stil)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar