U trendu

Ove stvari u vašoj torbici blokiraju protok novca i zdravlja – izvadite ih odmah

Neka vaša tašna ne bude samo prostor za odlaganje, već i simbol bogatstva i uspeha koji nosite sa sobom.

Feng šui, drevna kineska umetnost uređenja prostora, nudi uvid u to kako jednostavne promene u načinu na koji rukujete torbicom mogu poboljšati vašu finansijsku situaciju i opšte blagostanje.

U nastavku ćemo vam otkriti kako svoju torbicu možete pretvoriti u magnet za novac i kako malim promenama možete privući više obilja u svoj život svakog dana.

1. Nikad torbicu na pod

Prema Feng Shuiju, važno je da nikada ne stavljate tašnu na pod, posebno ne u restoranima ili javnim toaletima, jer to simbolizuje „curenje“ novca iz vašeg života. Umesto toga, torbu uvek treba okačiti ili staviti na čisto i uredno mesto.

2. Čistoća i organizacija

Sadržaj torbice treba da odražava red i poštovanje novca. Izbegavajte gomilanje nepotrebnih stvari kao što su stari računi, žvakaće gume i korišćene maramice. Umesto toga, držite svoju tašnu organizovanom pomoću manjih organizatora ili zasebnih pregrada za novčiće i kartice.

3. Poštovanje novca

Izbegavajte da bacate kusur u tašnu, jer to pokazuje nepoštovanje novca. Organizujte poseban prostor ili džep za novčiće tako da su uvek organizovani i dostupni.

4. Osnovne stvari na dohvat ruke

Određeni predmeti kao što su sigurnosne kopče, konac za zube, mali jastučić i olovka uvek treba da budu pri ruci jer vam mogu pomoći da ostanete mirni i organizovani u neočekivanim situacijama.

5. Pozitivna energija sa privescima

Dodajte feng šui priveske ili amajlije za sreću u svoju torbicu, koji ne samo da poboljšavaju energiju vaše torbice, već i privlače novac i pozitivne prilike.

6. Pametan izbor torbice

Izaberite torbu koja ne samo da prati modne trendove, već je funkcionalna, udobna za nošenje i ima dovoljno pregrada za lakšu organizaciju. Torba treba da bude odabrana tako da odražava vaš lični stil i potrebe.

7. Boje koje donose bogatstvo

Feng šui naglašava važnost boja koje rezonuju sa energijom bogatstva. Dajte prednost bojama poput crvene, koja simbolizuje snagu i strast, ili metalik bojama koje donose element metala i srodnu energiju bogatstva.

8. Kupovina sa emocijama

Kupovina tašne treba da bude promišljena i emotivno obojena. Tašna koju odaberete sa ljubavlju nosiće jaču pozitivnu energiju, povećavajući njenu sposobnost da privuče novac i obilje.

Prateći ove Feng Shui savete, svoju torbicu možete pretvoriti u izvor energije koji svakodnevno privlači pozitivne finansijske mogućnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.