Ovih 5 stvari koje vaš partner ostavi u kući NIKAKO nemojte da dirate!

Ima nekih predmeta koje vaš dragi doživljava kao relikvije iako vam deluju kao smeće. Koliko god vam išla na živce njegova prašnjava kolekcija stripova ili stari razvučeni gornji deo trenerke, ne prilazite im!

1. Gitara: Nije je pipnuo zadnje dve godine, ali i dalje stoji u spavaćoj sobi pored kreveta. Koliko god stara i ofucana bila, sigurno ima barem deset priča u njoj. Lovačkih, naravno. Pustite je nek ga podseća na te dane „ponosa i slave“.

2. Stipovi: Kolekcija „Zagora“, „Alan Forda“ i svih Maurovićevih stripova ikad objavljenih skupljaju prašinu na polici u dnevnoj sobi otkad ste uselili u stan.

Neka. Ne znamo jeste li primetili, ali pasionirani čitači stripova nekako uvek odrastu u zanimljive i široke ljude, prenose mediji.

3. Stari gornji deo trenerke: Nosi ga još od srednje škole, a vama pozli kad dođete kući i vidite ga u toj ofucanoj iznošenoj crvenoj krpi. Neka vam ne pada na pamet da je potajno bacite jer bi to mogao postati službeni razlog raskida. I taj komad, baš poput gitare, nosi neke stare njegovom srcu drage uspomene.

4. Kič okvir s njegovom fotkom iz detinjstva: Fotka je stvarno slatka ali okvir je preružan. Stalno razmišljate kako bi ga se trebalo rešiti tj. zameniti ga nekim manje kičastim ali nemojte. To mu je mama kupila za rođendan, a mamini pokloni se drže na vidiljivom mestu.

5. Papiri na radnom stolu: Vi mislite da je to nered. Ali on tačno zna gde mu se šta nalazi u toj nabacanoj hrpi stvari.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.