U trendu

Ovih 5 stvari muškarci rade, ali ni ludi to ne bi priznali, broj 3 će vas jako iznenaditi

Mnogi od njih smatraju da bih okruženje, ako bi o tome govorili, posmatralo kao „slabića“

Šta sve naši partneri vole, nekada saznamo delimično, ako s njima ostvarimo dugu emotivnu vezu, ali mnogi muškarci vole pojedine stvari o kojima skoro nikada ne govore.

Naime, skloni su da veruju da su neka od tih ponašanja tipičnija za žene, pa se ustručavaju da priznaju šta im prija da ne bi bilo pgoglašeni „slabićima“.

Muškarci nikada neće priznati da rade i vole ovih pet stvari:

1. Vole šoping
Ko je rekao da je kupovina rezervisana samo za žene? Muškarci jednako vole odlazak u kupovinu. Samo ih ostavite u šopingu i videćete šta će se događati. Muškarci zapravo nikad ne govore drugima da idu u kupovinu.

2. Pevaju pod tušem

One se umiljavaju, a gazda ih četka: Kad telad nisu besna, farma nije tesna
I momci, kao i devojke, vole da pevaju pod tušem. Nećete pronaći mnogo muškaraca koji ne pevaju dok se tuširaju. Oni to jednostavno obožavaju.

3. Gledaju romantične filmove

Ako vaš muškarac kaže da voli samo akciju ili horore i mrzi romantične filmove, ne bi se reklo da je iskren, jer većina momaka uživa da gleda romantične filmove. Možda oni to neće priznati i izgovoriti naglas, ali to je jedna od stvari u kojoj apsolutno uživaju.

Zapravo, oni baš kao i njihove partnerke vole da se udobno smeste u zagrljaj voljene osobe i s njom gledaju ljubavne scene.

4. Ogovaraju
Da, i muškarci vole ogovaranje. Zapravo, vole ga koliko i žene. Vole da „tračaju“ druge muškarce, ali i da pričaju devojkama i nadugačko raspravljaju o svom životu. Neki muškarci u ogovaranju uživaju više od žena.

5. Vole da se maze
Muškarci teško priznaju da vole nežnosti, a naročito da vole da se maze. Međutim, istina je sasvim drugačija. Oni koliko i žene uživaju u maženju i razmeni nežnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar