U trendu

Ovih 5 tipova žena muškarci izbegavaju po svaku cenu, pobegnu već posle 1. sastanka

Mnogi muškarci izbegavaju dublje odnose sa ženama koje imaju određenu karakateristiku jer misle da takva veza ne može uspeti.

Ne radi se o stavljanju drugih u kategorije, ali postoje neke osobine koje vas navedu jednostavno da se okrenete i pobegnete.

Ovih 5 tipova žena najveći broj muškaraca izbegava po svaku cenu:

1. Koketa
Muškarci vole žene koje flertuju. Privlači ih dobar flert jer osim što je zabavna i šarmantna, ona definitivno nije stidljiva. Koketna dama odmah pokazuje interes, čineći upoznavanje i udvaranje još lakšim. Za muškarca je olakšanje to što ne mora raditi sav posao. Ali postoji razlika između situacijskog flerta i serijskog flerta, a potonji je nešto s čime se oni jednostavno ne žele baviti. Serijska koketa nabacuje se svima. Žena koja neselektivno ‘trepće’ isprva se čini kao izazov, ali ta igra jako brzo ispari. Nakon nekog vremena momci shvataju da njoj treba stalna pažnja jer ima velikih problema sa samopoštovanjem.

2. Ljubiteljka obaveza
Zamislite na trenutak da ste muško. Upoznate fantastičnu ženu i prvi spoj se super provedete. Imate sjajan razgovor i tek ste se počeli osećati ugodno kad, odednom, ona počinje razgovarati o mestu vašeg venčanja, o tome koliko dece želi i o imenu vašeg budućeg psa. Stavlja veliki pritisak odmah u startu. U svakoj zdravoj vezi, prvih nekoliko meseci – a posebno prvih nekoliko spojeva – trebali bi biti lagani. S tako brzim prelaskom na ozbiljne teme, možda su njeni planovi samo ispunjenje njenih snova bez obzira na to ko stoji preko puta nje.

3. ‘Privesak’
Ova devojka ne može ići nigde ni raditi bilo šta bez društva svog muškarca. Ona prihvata njegove interese, zove 15 puta dnevno i ne voli kad nije u njegovoj blizini da može pratiti njegovo ponašanje. Ovo je više posla nego što veza zaslužuje. Ona vam je na raspolaganju i oslanja se na vas da je zabavite jer ona zapravo nema vlastiti život. Oduzima energiju i iscrpljuje strpljenje svojim zahtevima.

4. Party devojka
Bezbrižna je, možda pomalo divlja, a izvana izgleda kao osoba koja bi ih mogla zanimati. Međutim, nakon što bolje pogledaju, shvate da je celi njen život zabava. Iako se zagarantovani dobar provod može činiti kao dobra ideja, kakva će ona biti na otrežnjujućem svetlu dana je pitanje. Njene urnebesne ludorije, otvorena ličnost i dobri plesni pokreti dobri su u malim dozama, ali… Teško je imati zdrav odnos s osobom koja velike probleme skriva ispod svoje ‘zabavne strane’.

5. Brbljivica
Žena koja nikada ne ćuti, jedva prestaje da diše. Čini se da je zabrinuta samo za ono što joj se događa u životu i deli svoje brbljave poglede, takođe ima sklonosti prema tome da bude kraljica drame. Njene izvedbe izluđuju muškarce iz očiglednih razloga. Većina misli da je za razgovor potrebno dvoje, ali ne i ona. Žene su verbalnije od muškaraca, međutim ova devojka ne zna da je zvuk tišine zlato. Mora naučiti da što više priča, to manje uči.

Iako postoje određeni izuzeci od gore navedenih tipova ličnosti, pred ovim devojkama je težak put. Iako izbegavanje žena s određenim tipovima karaktera može olakšati stvari, budite otvoreni i upamtite da vaš savršeni par možda neće doći u malom paketu koji ste zamislili, prenosi YourTango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar