U trendu

Ovih 7 stvari muškarci ne podnose kod žena u 40-im

S godinama se odnos i muškaraca i žena prema izgledu, garderobi i načinu ponašanja menja, pa kako postajemo ozbiljniji, shvatamo da postoje neke stvari koje ne volimo da vidimo na osobi suprotnog pola.

Donosimo vam sedam stvari koje muškarci ne podnose kod žena u četrdesetim.

Kratku kosu

Iako stilisti garantuju da kratka kosa često podmlađuje ženu, a kratki bob je jedna od najpopularnijih frizura, ipak muškarci zapravo ne vole kratku kosu kod svojih supruga i devojaka.

Ukoliko imate gustu i zdravu kosu, možete da je pustite da slobodno raste iako ste duboko zagazile u četrdesete.

Prekomerna težina

Muškarci stvarno ne vole kada im je žena gojazna. Ali, na žalost, svaka druga žena se u četrdesetim ugoji i započne borbu sa viškom kilograma.

Bez obzira da li se vaš izgled dopada vašem mužu ili ne, ne smete ugroziti svoje zdravlje gomilanjem kilograma.

Loši zubi

Danas su žene spremnije da novac daju za botoks, nego za stomatološki pregled. To nikad ne smete sebi da dopustite. Zdravi zubi znače zdrava creva, a zdrava creva garantuju dobar imunitet.

Dlake na nausnicama

Svaka negovana žena otići će na lasersko uklanjanje dlaka na nausnicama, a ukoliko nije u mogućnosti da uradi to, ona će voskom ukloniti neželjene dlačice.

Ravna obuća

Možda vi ne možete više da podnesete da hodate u štiklama, ali upravo su one, za muškarce, odraz ženstvenosti. Ne mora to biti štikla od 15 cm, dovoljno je da nosite male potpetice koje će izdužiti vaše noge i dati im vitak izgled.

Velike torbe

Samo žena zna šta sve stane u njenu torbu, ali da li ste znale da muškarci ne podnose ovaj teret koji žena vuče. To je za njih jednostavno odbojno.

Pogled koji potcenjuje i procenjuje

Svaka žena zna da muškarac najviše voli kada ga dama gleda sa divljenjem. Složićete se da to zavisi samo od njih, nikako od nas. Ako žele da ih žene gledaju umilno, taj pogled moraju da zasluže, prenosi Stil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.