U trendu

Ovih 8 boja doneće vam sreću u 2022. godini

Boje su se oduvek vezivale za određeno osećanje, značenje i simboliku. Ne obećavamo čuda, ali ako želite sebi da obezbedite nešto više sreće u nastupajućoj godini, okružite se sa ovih 8 boja.

Žuta – Optimizam
Zapadnjačka kultura povezuje žutu boju sa toplinom, srećom, i naravno – optimizmom. Setite se samo da se sunce tumači kao žuto, i koliko je suncokret zapravo lep. Kada krene proleće, obavezno imajte neki detalju ovoj boji na sebi.

Narandžasta – Zabava
Pošto je narandžasta mešavina žute i crvene, jasno je da predstavlja sreću, entuzijazam, kreativnost, slobodu… Kada se sve to sumira, narandžasta jeste jednako zabava. Idealna je da se nađe u vidu nekog dekorativnog elementa u prostoru.

Crvena – Ambicija
Radost, ljubav, strast, vatra – sve su to epiteti koji opisuju crvenu boju. Ona je simbol ambicije i samopouzdanja. Biće tu za vas u trenucima kada se ne osećate sigurnim u sebe, jer će vam pružiti dodatnu energiju.

Plava – Pozitivnost
U pitanju je boja neba i mora. Zato se vezuje za nadu, zdravlje, intuiciju, imaginaciju, veru, stabilnost… Njen pozitivan uticaj pomoći će da prevaziđete sve prepreke, pa se potrudite da je što više posmatrate.

Zelena – Prosperitet
Logično je da boja koja asocira na prirodu, harmoniju, razvoj i rast, govori o prosperitetu. Baš kao kada u proleće sve počne da zeleni, tako ova boja obećava napredak. Zato nije zanemarljivo što su mnoge novčanice zelene

Ljubičasta – Luksuz
Moć, bogatstvo, misterija, ponos, magija i luksuz, karakterišu ljubičastu. Ona se od davnina vezuje za plemićku krv i život na visokoj nozi. Ukoliko organizujete zabavu, neka ona obavezno bude prisutna.

Bela – Početak
Ne kaže se tek tako „okrenuti nov list”! Bela je ta koja sa sobom nosi ideju o čistoti, iskrenosti, razumevanju, prosvetljenju i pozitivnosti. Ako želite da u novu godinu uđete spremni za nešto novo, imajte belu u vidu.

Srebrna – Savremenost
Sofisticirana, glamurozna i elegantna srebrna, prosto priziva budućnost. Nikad se ne zna šta sutra tačno donosi, pa će malo srebrne dobro doći da osvetli neizvesnu sudbinu. Čak će se i komad srebrnog nakita pobrinuti da imate više sreće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar