Ovo bolje ne poklanjajte: Parovi otkrili najgore pokloni za venčanje

Venčanje je prilika da proslavimo ljubav i da darujemo drage ljude, ali ponekad ne znamo zapravo šta im se sviđa ili koji stil imaju u stanu. Osim toga, tu su i posebni pokloni, kao što su peškiri s monogramom i slične ‘custom made’ fore. Popularne su vaze, slike i slično, a ponekad je najjednostavnije dati novac u koverti.

Većina nas mnogo je razmišljala o darivanju, ali ispada da na kraju totalno pogrešimo. Naime, danas mnogi tradicionalni darovi uopšte više nisu hit.

Jedan od primera je set posuđa jer mladi parovi danas ne prave često slavlja te se uopšteno ne kuva toliko kao pre.

Ako se i zabavljaju, mladi parovi to rade na opušteniji način, u dnevnoj sobi te ne koriste toliko sudova i pribora za jelo, pa je i nekada popularni poklon, escajg, danas potpuno prevaziđen.

Iz tog razloga im više nije potrebno poklanjati stvari kao što su stolnjaci, salvete, prstenje za njih, dekanteri i slično. Parovi uopšteno ne koriste ove stvari kada ih dobiju kao venčane darove – a verovatno nemaju ni mesta za njih, piše She finds.

Stvari poput ukrasnih jastuka, presvlaka za krevet, navlaka za jorgane i slično nisu ono što je parovima potrebno kada tek počinju. Ako ništa drugo, trebali bi da odaberete neutralnu posteljinu koja im se zaista sviđa, jer inače dobijaju previše skupe posteljine koju ne vole.

Takođe, stvari koje birate trebalo bi da se dopadnu i njoj i njemu.

Uz jastuke i posteljinu, užasni darovi su blenderi. Ako vole smoothie i ceđene sokove, verovatno već imaju nešto slično ili će si sami nabaviti, po sopstvenim preferencijama. A ako ne vole slične nutritivne kreacije, male su šanse da će sada početi, prenosi 24sata.hr.

Ako razmišljate o poklon karticama, odmah pređite na gotovinu. Ako ne znate u kojim prodavnicu svakodnevno kupuju ili što im je na spisku za kupovinu, nemojte pogađati izborom proizvoljnog iznosa u nekoj prodavnici koju ste slučajno pronašli.

Nekada je venčanje bila jedina prilika za ovo, ali danas uopšteno imamo manje tih kućnih stvari, ne trebaju nam svi ti detalji.

Novac je bolji, mogu ga iskoristiti za neke druge stvari.

Ako kupujete za nju i njega odvojeno, bolje je razmisliti o svakodnevnim potrebama kao što su na primer zvučnici i slično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.