U trendu

Ovo je najčešći znak horoskopa: U njemu se rađaju šarmantni i društveni ljudi

Na zvezdanom nebu, gde planete igraju svoju večnu igru gravitacije i svetlosti, postoji jedan znak koji se smeje češće od drugih. To je znak u kome se, prema urbanim legendama astrologije, rađa najviše ljudi.

U pitanju je šarmantna i društvena Vaga.

Ako se pitate zašto je to tako, stvar je vrlo jednostavna. Zvezde su uskladile svoj skladan ples da bi svetu dale ljude rođene u znaku ravnoteže i lepote.

Vaga vlada periodom kada se priroda priprema za jesenji odmor,  krajem septembra i početkom oktobra. Prema mišljenju astrologa, ovaj znak je gospodar društvenih veza i normi i večiti tragalac za harmonijom i lepotom u svemu, pa i u broju svećica na rođendanskoj torti.

Zabavna teorija o njima je da su rođeni zato što su njihovi roditelji odlučili da uživaju u ljubavi posle zimskih praznika. Tako Vaga svojim prirodnim šarmom nosi titulu znaka sa najviše rođendana, predstavljajući sve one koji su plod zimske magije.

I dok se nauka i statistika mogu igrati sa datumima i brojevima, ljubitelji horoskopa vole da misle da Vage jednostavno ne mogu da odole reflektorima. Rođeni u ovom znaku su kao zvezde koje su pristale da zasijaju najjače kada je vreme za slavlje života, ljubavi i umetnosti, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.