U trendu

Ovo je pravi razlog zašto žene odbijaju seks: Nije glavobolja, stvar je mnogo ozbiljnija

Žene često doživljavaju gubitak libida. Iako može uticati na seksualni odnos sa partnerom, imajte na umu da je to promenljivo stanje i da postoji rešenje za ovaj problem.

Verovatno vam se do sada dogodilo da posle gledanja filma u bioskopu ili neke druge zajedničke aktivnosti dođete kući sa suprugom ili devojkom u želji da se malo zabavite u krevetu.

Ponekad se jednostavno osećate kao da ste oboje seksualno povezani jer ona drhti od zadovoljstva kad god je dodirnete i jedva čekate da se skinete… Ali postoje i trenuci kada ona samo želi da zaspi, a vi ste preplavljeni osećanjem frustracije.

Uskoro ćete zaključiti „Ma dobro, umorna je, imala je naporan dan“.

Da, to se dešava ako se nije dovoljno naspavala prethodne noći i imala je veoma stresan dan. Opšte je poznato da stres utiče na mnoge aspekte života, uključujući i seksualni.

Posebno su osetljive žene koje dugo žive pod uticajem stresa. Takav način života može značajno oslabiti libido. Pokušajte da joj pomognete da se opusti i vrlo je verovatno da će biti raspoložena za „igru“.

Takođe, za razliku od mnogih muškaraca, žene vezuju emocije za seks. Šta to tačno znači? Ako postoji problem u vezi i ako se žena ne oseća emocionalno sigurno, njen libido će patiti.

Posledica? Loš ili čak nepostojeći seksualni život. Rešenje problema je otvoren razgovor između partnera. Ako se veza može poboljšati, povećaće se i njen libido, a time i seksualni život oba partnera.

Ponekad se dešava da žene i ne znaju da su bolesne, a kao simptom se javlja smanjena želja za seksom. To je vrlo često slučaj, na primer, kod bolesti štitne žlezde. Kada se moguća bolest izleči, libido će se takođe vratiti u normalu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar