„Ovo je spisak razloga zbog kojih moja supruga najčešće izbegava seks?“ Je li kod vas isto, pa krijete?

Korisnik TikToka @joe_drae podelio je video koji otkriva dugačak spisak razloga za odbijanje seksa koje mu je partnerka dala tokom određenog vremenskog razdoblja.

Njen prvi izgovor bio je da su imali seks ‘prošle sedmice’, sledeći je da se ‘želi samo maziti’, a treći da se ‘oseća naduveno’.

Jedna od izvinjenja je uključivala njihovu posteljinu, odnosno žena nije želela seks jer je tek promenila posteljinu te je bila tek oprana.

Odbila je seks i kad se ‘osećala debelom’, kad je bila ‘preumorna’, kad joj je ‘nedostajalo energije’ i kad su ju ‘bolela leđa’.

Doba dana je takođe bio bitan faktor kod seksa i znalo se dogoditi da je ‘prerano’ ili ‘prekasno’.

@joe_drae

♬ Star Wars – Produced – Ettore Stratta

Isto je važilo i za sobnu temperaturu, a supruga je takođe rekla ‘ne’ kad je bilo ‘prevruće’ ili ‘prehladno’.

Drugi razlozi za odbijanje uključivali su to što je njen suprug bio ‘previše pijan’, kao i ‘deca’ – bez daljnjeg objašnjenja.

Iako su mnogi  ovaj spisak smatrali smiješnim i definitivno su i sami čuli ili dali takve izgovore, britanski Sun piše da su neki ljudi brzo u komentarima počeli propitivati što bi sve moglo stajati iza njenog odbijanja seksa.

– Nije problem u njoj, već u tebi – napisao je jedan komentator.

Drugi je dodao:

– ‘Pravi razlog: čovek je pomogao oko 0 kućnih poslova ili dece.’

– Izgleda da pravi razlog zapravo nisu te stvari, nego nešto vezano za te stvari – napisao je treći komentator, prenosi 24sata.hr

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.