U trendu

Ovo je strategija za večitu ljubav – tri dvojke

Nije baš jednostavno stalno održavati vezu uzbudljivom, zanimljivom, napetom… Stres na poslu, svakodnevni izazovi, umor, nervoza – sve se to polako prikrada i nagriza ljubavnu vezu, prenose mediji.

Međutim, možemo se uspešno obraniti koristeći ovu jednostavnu strategiju!

1. Svaka dve sedmice parovi moraju svesno odvojiti vreme jedno za drugoga i to na odgovarajući način „proslaviti“. Svejedno radi li se o romantičnoj večeri, možda nekom zalogaju u dvoje u lokalnom bifeu, ili pak zajedničkom kuvanju – večera za dvoje odlična je ideja.

Tako ćete zadovoljiti čula okusa, ali – što je najvažnije – raditi nešto zajedno! Osim toga, takvo druženje otvara vam dovoljno prostora za razgovor i intimnost.

2. Svaka dva meseca na programu treba biti veći tajm aut. Vreme je za promenu tapeta! OK, možda radije odlazak u obližnju banju, izlet u neki grad, romantičan vikend na selu ili nešto slično – važno je da ste sami, da se družite, da se podsetite na sve lepote veze i podelite to između sebe.

3. Svake dve godine zajednički višednevni odmor obavezno trebate da uvrstite u vaš kalendar zajedničkih aktivnosti i da ga provedete u delo. I opet je važno da ne putujete s grupom, prijatelja ili porodicom – već samo vas dvoje…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar