Ovo nikako ne smete da radite na svoj rođendan, mogu vas celu godinu pratiti loša sreća i finansijski problemi

Rođendan je važan dan za našu energiju. To bi trebalo da bude dan radosti, slavlja, dobrih vibracija, trenutak kada se možete još više povezati sa sobom.

Prema starom verovanju, na rođendan treba biti srećni i zahvalni.

Kada se probudite, zahvalite se na svemu lepom što vam se izdešavalo do sada. Izbacite iz glave sve ružne i loše misli, jer je veoma bitno u kakvoj ste vibraciji baš tog dana.

Još u davnim danima verovalo se da ono što zračite na svoj rođendan, to privlačite cele godine. Sukobi, negativne emocije i agresija su neprihvatljivi jer će blokirati protok čiste energije, a vas učiniti ranjivim za negativne komentare i toksične ljude.

Razmislite šta ste dobro uradili u godini koja je iza vas, zbog čega treba da budete ponosni na sebe, šta treba da promenite…

Kupite sebi neki poklon, obucite se lepo, čak iako ne pravite proslavu, uradite sitnice koje će vam popraviti raspoloženje.

Prema starim verovanjima na svoj rođendan ne treba raditi sledeće:

  • Ne pozajmljujte ništa od drugih dan pre svog rođendana i na sam dan. U suprotnom, veruje se da će vas tokom cele godine progoniti finansijski problemi.
  • Zaštitite se od komunikacije sa toksičnim ljudima, već se okružite najbližima koji vam donose ljubav i radost.
  • Ne slavite rođendan unapred, veruje se da donosi lošu sreću.
  • Izbegnite sve negativne emocije, već se potrudite da budete celog dana pozitivno raspoloženi.
  • Ne svađajte se i ne ulazite u konflikt sa drugima, već stvorite na dan svog rođendana atmosferu mira i pozitivne energije.
  • Ne osuđujte ljude koji su vam doneli poklon koji vam se ne dopada, već budite iskreni i  zahvalni za svaki dar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.