Ovo skoro sve neveste zaborave da urade nakon venčanja

Šest meseci planiranja venčanja, nije mala stvar.

Kada je sve konačno završeno, i kada je proslava privedena kraju, povukli ste se u svoje odaje sa ljubavlju svog života. Proveli ste predivnu romantičnu noć, i dočekali novo jutro. Novi dan započeli ste kao jedno biće. Ali, nije sve gotovo. Verovali ili ne, mladu i nakon venčanja očekuje precrtavanje određenih stvari sa spiska na kom piše – važno. Ali bez brige, svima se dešava da zaborave u jeku uzbuđenja, zbog čega smo rešili da vas na njih danas podsetimo.

ORGANIZUJTE RUČAK ZA UŽE ČLANOVE PORODICE

Kako bi sumirali utiske sa svima do kojih vam je stalo, organizujte ručak za najbliže članove porodice. To ne mora da bude ništa glamurozno, jer glamura je noć pre sigurno bilo sasvim dovoljno već opuštena varijanta na kojoj ćete dobiti priliku da iz njihovog ugla sagledate jučerašnji događaj. Prijaće vam sigurno da čujete kako ste izgledali, i kako su gosti komentarisali dekor restorana.

PREGLEDAJTE FOTOGRAFIJE SA VENČANJA

Pre nego što se neprijatno iznenadite na društvenim mrežama ukoliko na nekoj fotografiji sa prijateljima ili članovima porodice niste baš naročito lepo predstavljeni, zatražite im da vam pošalju slike koje žele da objave. Na kraju krajeva to je vaše venčanje i želite da budete viđeni u najlepšem svetlu.

POTRVRDITE REZERVACIJU ZA MEDENI MESEC

Ako ste planirali nakon venčanja da otputujete na medeni mesec, vrlo lako se može dogoditi da zaboravite da potvrdite rezervaciju. Napravite sebi podsetnik u telefonu da vas alarmira da to uradite kao prvu stvar ujutro kada se probudite.

VRATITE STVARI KOJE SU IZNAJMLJENE

Ukoliko ste iznajmili venčanicu i odelo za venčanje, važno je da se dan nakon velikog događaja setite da vratite date stvari, kako vam ne bi bilo dodatno naplaćeno za dati propust. Ako ste u prevelikim obavezama tog dana da biste stigli da to uradite, potražite pomoć najbolje prijateljice, koja vam je sad zapravo kuma.

OTVORITE SVADBENE POKLONE I NAPIŠITE ZAHVALNICE

Ne dozvolite da pokloni čekaju dok se vi vratite sa medenog meseca. Odvojte vreme za njih i iskažite zahvalnost osobama koje su vam ih uručile, bilo pismenu, putem telefona ili lično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.