Ovo slovo na dlanu imaju samo posebni ljudi: Evo na šta sve u životu može da utiče

Linije i crte na našem dlanu mnogo toga otkrivaju o nama i našoj ličnosti, ali samo posebni ljudi imaju jedno slovo na svom dlanu.

Čitanje iz dlana je neka vrsta drevne umetnosti koja datira od pre nekoliko hiljada godina. Nastala je iz hinduističke astrologije, a prvi dokazi o toj praksi nalaze se u drevnim kineskim tekstovima proricanja ‘I Ching’.

Ova praksa se proširila Azijom i Evropom, pa je Aristotel saznao za nju, a on je to znanje preneo Aleksandru Velikom koji ga je koristio za procenu karaktera svojih vojnih oficira. To je vrlo opširna tema i mnoštvo je detalja na dlanu koji se proučavaju, a ovaj put ćemo se zadržati na linijama koje stvaraju slovo M, a nema ih svako, piše David Wolfe.

Pogledajte svoj dlan i pronađite slovo M, ako ga imate tada ste posebni, a ovo su vaše vrline:

– vrlo ste talentovani

– imate jaku intuiciju

– iskreni ste, a isto to očekujete od drugih

– ne smetaju vam promene u životu

– znate da prepoznate ljude koji lažu

– preduzetni ste

– imate karakteristike koje su odlikovale mnoge proroke i vođe

– sreća vas prati u životu

Oni koji imaju M na dlanu dobri su u novinarstvu, pisanju ili obrazovanju. Osim toga, jako dobro znaju kako da zarade novac, napreduju u karijeri, vrlo su disciplinovani i znaju sami sebe da motivišu.

Takođe, imaju odlične liderske sposobnosti, vole da rešavaju misterije, a ponekad ih privlače karijere u pravu ili politici. M na dlanu simbol je bogatstva, prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.