U trendu

Ovo su 5 izuzetno produktivnih stvari koje možete napraviti ujutro pre posla

Jutarnje buđenje je  tokom radne sedmice izuzetno teško. Obično se s posla vratimo umorni, a sutradan se budimo još umorniji. Iako po pitanju umora ne možete učiniti ništa, osim dobro se naspavati, postoji nekoliko stvari koje možete napraviti kako bi se ostatak dana osećali što bolje.

Vežbanje

Odlučite li se na jutarnje vežbanje, ostatak dana  ćete se osećati punim energije, salo će vam se topiti, a um, navodno, razbistriti. Jedini je problem što pritom može doći do povreda, piše Fast Company, zato pripazite.

Doručak

Ne kaže se uzalud da je doručak najvažniji obrok dana. Doručak, prema članku Natural Newsa, deluje na energiju, obavljanje radnih zadataka, te pomaže regulaciji težine, radu metabolizma, snižavanju holesterola, a štiti i od srčanog udara.

Razmazite se

Vaš izgled puno govori o vama, a utiče i na vaše samopouzdanje tokom celog dana. Stoga nemojte da imate dilemu i pre posla potrošite neko vreme na sebe kako ne bi samo izgledali već i osećali se bolje.

Pešačenje

Nigde ne piše da na posao trebate otići prevoznim sredstvom. Pešačenje pozitivno utiče na raspoloženje, kreativnost, zdravlje i fizički izgled. Ako na posao krenete peške, izbegnut ćete gužve na cesti, pune tramvaje i autobuse, a usput možete i doručkovati.

Plivanje

Az Central piše kako jutarnje plivanje smanjuje nivo stresa, a pritom deluje osnažujuće. Kao i prilikom vežbanja, tokom plivanja se luče endorfini, tvari slične morfiju, koji poboljšavaju raspoloženje, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar