U trendu

Pacijent opisao iskustvo ‘umiranja’ i vraćanja u život: „Ušao sam u duhovno carstvo, bio sam odvojen od svog tela“

Šta se događa u našim poslednjim trenucima dok umiremo? Postoji li nešto nakon? Ta pitanja muče valjda 99,99 posto ljudi…

Odgovor na njih nudi Kevin Hil (55), Britanac koji je za Dejli Mejl podelio svoje iskustvo ‘s one strane’…

Kako piše britanski list, Kevinovo srce je prestalo da kuca dok je bio u bolnici Derby Royal zbog kalcifilaksije, koja ga je ‘napala’ nakon operacije srca.

– Nema svetla prema kojem idete – kaže na početku Hil, ali naglašava da je njegovo iskustvo ‘umiranja’ i vraćanja u život bilo spokojno.

Ušao sam u duhovno carstvo

– Ušao sam u nekakvo duhovno carstvo. Sa strane sam gledao svoje telo kako propada – tvrdi Hil, čiji su oporavak doktori okarakterisirali kao ‘čudesan’.

U detalje je opisao šta se događalo u tim trenucima.

– Nisam na svoje telo gledao odozgo, ali bio sam odvojen od njega. Kao da sam bio u duhovnom carstvu, bio sam svestan svega što se događa, ali i prepun mira. Znao sam da sam umro. Nisam bio u telu – priča Hil i dodaje da je gledao doktore i medicinske sestre kako ga spašavaju.

Ali, jasno vam je iz teksta, nije preminuo…

Sve se drastično promenilo

– Samo sam zaspao i kad sam se probudio krvarenje je prestalo. Znao sam da nije moje vreme – govori Hil i objašnjava kako je sve to uticalo na njega.

– Prioriteti su mi se promenili. Porodična situacija se drastično promenila. Postao sam otporniji – kaže Kevin, o kojem kod kuće brine supruga Kamil.

Oporavak ide dobro, a Hil za kraj ponavlja „Svi su mi rekli da je od toga trebalo da umrem…“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar