Par s najvećom razlikom u visini: On ima 109, ona 162 cm (foto)

Džejms Lasted (33) i supruga Kloi (27), iz Velsa, oborili su Ginisov rekord kao par s najvećom razlikom u visini. Naime, Džejms je visok 109 centimetara, a Kloi 162 centimetra. Razlika u njihovoj visini iznosi 53 centimetara.

Televizijski glumac i pantomimičar, koji ima redak oblik patuljastog rasta, upoznao je Kloi preko zajedničkih prijatelja u lokalnom pubu.

Venčali su se 2016. godine, a Džejms je stajao na stepenicama kako bi mogao da poljubi svoju mladu ispred oltara. Par ima jednu ćerku. Kloi je priznala da su je pre uvek privlačili viši muškarci, ali to se promenilo kad je upoznala Džejmsa.

– Za svakoga postoji neko i možda to na kraju neće biti onaj koga ste sve vreme zamišljali. Nadam se da će naša ljubavna priča biti dokaz da knjizi ne možete suditi po koricama – rekla je Kloi.

Džejms je rekao da je u početku sumnjao da će se ikad oženiti, ali sada kaže da njihova veza dokazuje da postoji neko za svakoga.

– Držanje moje ćerke u naručju definitivno spada u dve najbolje stvari koje sam ikada uradio. Venčanje s Kloi bio je drugi najbolji dan u mom životu – dodao je Džejms, a prenosi Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.