U trendu

Par za Dan zaljubljenih napravio račun od 200 evra pa zbrisao, vlasnik restorana ih brutalno ponizio

Vlasnik jednog paba u Velikoj Britaniji prozvao je na Fejsbuku par koji je za Dan zaljubljenih napravio račun od  179 funti (više od 25.000 dinara), a onda otišao bez plaćanja.

Last thing on this….. The bill has been paid by an anonymous female believed to be his girlfriend! ❤️Bless, who said romance is dead 🤣

Posted by The Mill on Tuesday, February 15, 2022

Vlasnici The Milla u  britanskom Jorkširu podelili su na Fejsbuku račun raskošnog obroka, koji je uključivao odrezak, jastoga, halloumi pomfrit, dve porcije dagnji, tajlandski zeleni kari i četiri flaše vina.

„Imate do 16 sati; snimak ne može da bude jasniji“

Ugostitelj je rekao da par ima rok da plati račun do 16 sati 15. februara, uz jasnu poruku: ‘Sedeli ste prekoputa nadzorne kamere, snimak  ne može da bude jasniji.’

Saga je započela na Dan zaljubljenih, kada je par rezervisao sto u pabu za romantični izlazak.

‘Je l’ može kad mi legne plata?’

Račun pokazuje da su naručili četiri boce vina Zinfandel od 21,50 funti i da su oboje naručili dagnje za početak, prije nego što nastavili s odreskom od 28 funti, pola jastoga od 20 funti i tajlandski curry od 21 funti za glavno jelo.

Nagrađivani pub javio se na Facebooku u nadi da će prozvani par namiriti račun prije no što se u sve mora uključiti policija.

To the lovely couple that racked up a hefty bill consisting of fillet steak & lobster, numerous bottles of…

Posted by The Mill on Tuesday, February 15, 2022

Napisali su: ‘Lepom paru koji je skupio pozamašan račun koji se sastojao od fileta odreska i jastoga, brojnih flaša vina…  Iako smo sigurni da je vaša iskrena greška što ste otišli bez plaćanja, platite svoj račun danas do 4 sata. Sedeli ste prekoputa kamere i snimak ne može da bude jasniji. Srećan Dan zaljubljenih“

Nakon prve objave, osoblje  je otkrilo je da im se javio čovek koji je priznao da još nema dovoljno novca da plati račun. Uverio je menadžera da će platiti čim primi platu.  Međutim, u utorak uveče žena je platila ceo račun od 179,20 funti.

‘Ko kaže da je romantika mrtva’

Ponovo na Fejsbuku, pab je objavio:  „Račun je platila anonimna žena za koju se veruje da je njegova devojka. Ko kaže da je romantika mrtva’.

Korisnici društvenih mreža  s nevericom su komentarisali sastanak. Jedna osoba je rekla: ‘Oh, šteta, nadam se da se neće udati za njega’.

Dok se drugi složio rekavši: ‘Ovaj Dan zaljubljenih sigurno neće zaboraviti“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar