U trendu

Pas koji je nestao pre dve godine ponovo se sreo s vlasnicom: Od uzbuđenja se onesvestio

Ovaj video susreta izgubljenog psića i njegove vlasnice otopiće i najtvrđa srca.

Prošle su dve godine, a od šnaucera Kejsija nije bilo ni traga. Pas je nestao, a njegova izbezumljena vlasnica samo što nije izgubila nadu da će ikada više videti svog voljenog šnaucera. Neverovatno, izgubljeni pas je pronađen i ponovo ujedinjen sa svojom vrlo zahvalnom mamom. Šnaucer je bio toliko svladan emocijama da se činilo da se onesvestio.

U vreme kada je Kejsi nestao, njegova vlasnica je radila i živela u Sloveniji. Vratila se u svoj rodni grad Marisvil u američkoj državi Pensilvaniji, gde se dogodio ovaj radosni susret.

U trenutku kada su se Rebeka i Kejsi ugledale, suze su krenule, pas je cvilio od radosti, a njegova vlasnica je jedva kontrolisala emocije. Dok se drže jedno uz drugo, možete osetiti ljubav i zahvalnost među njima.

Iznenada, Kejsi se naginje u stranu i čini se da pada u nesvest. Verovatno od emotivnog okupljanja, pas je van sebe od radosti. Živahni psić bio je jednostavno pun ushićenja i izvukao je najbolje iz njega. Odveli su ga kod veterinara koji je pogledao video, pregledao ga i rekao da je pas dobro.

Svaka čast za srećan kraj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar