U trendu

Pogledajte dobro palac vašeg partnera: To će vam otkriti kakav je zaista u vezi (video)

Ljudi od davnina osete uzbuđenje na sami spomen čitanja iz dlana. U ovom slučaju radi se o tome kakav palac na rukama imate, jer upravo to navodno otkriva kakvi ste u ljubavnim vezama – jeste li romantičar koji partnera stavlja na prvo mjesto ili ste pomalo distancirani i suzdržani.

Palac može izgledati na tri načina, u zavisnosti od dužina prve (gornje) i druge polovine:

Prva polovina palca je duža od druge

Vi ste vrlo verni i izuzetno strastveni. Kada ste zaljubite, znate da postanete pomalo opsednuti tom osobom. Tada nije nimalo neobično da zanemarite svoj dosadašnji život, na primer, studije, karijeru…

Vi jednostavno poludite za svojim partnerom i jako se uzrujate ako vam ne odgovori na poziv ili SMS. Međutim, bilo bi dobro da malo smirite strasti jer bi svojim ponašanjem partnera mogli da uplašite i oterate od sebe.

Prvi i drugi deo palca su jednaki

Za vas se može reći kako ste dobri u planiranju i imate specifičan pristup koji vam olakšava put prema postizanju ciljeva. Bez obzira kakva je situacija, vi znate kako da ostanete mirni i hladne glave. Jednaki ste i u ljubavnoj vezi.

Vrlo ste objektivni u rasuđivanju partnerovih osećanja. Vi zbog emocija nećete izgubiti glavu i zanemariti svoj život. Taj vaš karakter uzrokuje da sporije napredujete u ljubavnoj vezi što na kraju može dovesti do složenog odnosa.

Prva polovina je kraća od druge

Vi ste iskrena i pouzdana osoba, i imate jako dobru moć zapažanja. Pre nego preduzmete bilo kakvu akciju, vi ćete najpre dobro sve osmotriti i razmisliti o svemu, vi ne srljate ni u šta. To se, naravno, odražava i na vaš ljubavni život. Kada se zaljubite, obično obuzdavate svoje osećanja, otkriva Mystical Raven, a prenosi 24sata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.