Pogledajte svoje ruke i saznajte šta linija srca govori o vašem ljubavnom životu, otkrićete istinu o sebi

Ne morate da dajete novac gatari ako se pitate kakva je vaša sudbina u pogledu odnosa sa voljenima.

Sve što treba da uradite jeste da pogledate u svoj dlan, pronađite liniju srca i pročitajte koga ćete voleti, a ko će vas voleti.

Pogledajte sliku da biste saznali koja je tačno linija, jer je ona zaslužna za to da li ćete biti voljeni i voljeni. Linija srca je važan pokazatelj vaših osećanja i svega što se vrti oko ljubavi.

(For fun purposes) The heart line is a line read in palmistry, it is the line that’s below the index finger or middle…

Posted by Wisdom & Love Words on Tuesday, January 26, 2016

Evo šta hiromantija ima da vam kaže:
A – Ako vam linija srca počinje ispod srednjeg prsta, rođeni ste da budete lider – ambiciozan, nezavisan, inteligentan, i imate izražene kvalitete rasuđivanja i odlučivanja. Manje ste osetljivi i hladni prema drugima.

B – Ako vam linija srca počinje između srednjeg prsta i kažiprsta, onda ste pažljivi i nežni prema drugima. Osim toga, neodlučni ste ili oprezni kada su u pitanju drugi, ali ste osoba od poverenja. Imate zdrav razum kada donosite odluke.

C – Ako vam linija srca počinje ispod kažiprsta, imate iste karakteristike kao osoba čija linija srca počinje ispod srednjeg prsta (A).

D – Ako vam linija srca počinje između kažiprsta i palca, vi ste strpljiva, brižna, dobronamerna i meka osoba. Ove reči vas najbolje opisuju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.