U trendu

Pogledajte u svoj dlan: Četiri glavne linije otkrivaju vašu sudbinu (foto)

Linija braka nalazi se ispod malog prsta i teče od brida dlana. Vrlo je kratka. Jedna linija označava jedan brak, a kad se račva znači da će se osoba dva puta venčati. Ova linija pokazuje i kada će se neko udati ili oženiti i koliko će dece imati. Ako nema linije, nema ni braka.

Sudbina se čita iz desnog dlana, a levi će potvrditi ili odbaciti sumnje. Koliko će bračna strast trajati otkriće bračna linija, ali i mesnatije ruke i prsti…

Postoje četiri osnovne linije – linija srca, glave, života i sudbine. Želite li odrediti približno vreme kad će vam se nešto dogoditi, podelite linije otprilike na sedam dekada, u kojoj će na neki događaj upućivati određeni znak (krug, karika, mrlja). Na slici: life line – života, heart line – srca, fate line – sudbine, head line – glave.

Kada linija srca završava ispod kažiprsta osoba je idealista i veliki romantičar. Kad linija završava između kažiprsta i srednjeg prsta osoba nije zahtevan partner, mila je i iskrena, a ako završava ispod srednjeg prsta puna je ljubavi, ali je ne iskazuje. Pauze i prekidi na ovoj liniji upućuju na slomljeno srce.

Najvažnija linija u ljubavi je linija srca. Isprekidana predstavlja osobu rastrganu između nezavisnosti i dubokog odnosa. Male linije koje se granaju prema gore pokazuju da ste skloni flertu, a prema dole pokazuju nepoverljivu narav i osobu koja je emotivno povređena. Pauze i prekidi upućuju na slomljeno srce.

Nijedna linija nije savršena. Najčešće se račvaju, a ako se račva pojavljuje na kraju, pojačava se snaga te linije. Slabo izražena linija znak je nedostatka energije. Male kose crte koje idu prema gore bezopasne su, dok one prema dole oduzimaju snagu liniji. Prekidi u linijama mogu označavati vreme slabosti, i životnog nesklada ili završetak jednog načina života.

Venerin breg nalazi se u podnožju palca. Smatra se najvećim znakom seksualnosti, ljubomore i emotivnih veza. Ako je Venerin breg ispupčen i naglašen osoba je sklona užicima, lepa je, vitalna i izrazito osećajna.

Pri čitanju iz dlana važna je i udaljenost palca od kažiprsta. Kada otvorite dlan, a prste skupite obratite pažnju pod kojim su uglom prsti. Ako je odnos palca i kažiprsta pod pravim uglom (90 stepeni) seksualna aktivnost je dobra i uspešno zadovoljavate partnera, međutim ako je taj raspon manji, moguće su teškoće.

Venerin pojas označava početke ljubomore koju osoba skriva u sebi i nije je ni svesna ili se verovatno nije nikad u životu nije istinski zaljubila. Liniju nemaju svi, a označava mnogo partnera i ljubavnika, koji se mogu javiti i kasnije u životu, ne samo u mladosti.

Slabo izražena linija srca upućuje na emocionalnu nestabilnost i problem uspostavljanja komunikacije s drugima. Tamne mrlje na liniji srca upućuju na setne i ponekad depresivne ljude, a uzak prostor između linije glave i linije srca znak su introvertne osobe, na prvu loptu vrlo zatvorene u ljubavi.

Strastveni i skloniji ugađanju sebi (pa i materijalnom ugađanju) su ljudi koji imaju deblje ruke i mesnatije prste, dok duži i šiljati prsti upućuju na seksualnu nezainteresovanost.

Srčana linija upućuje na mnoge veze i ljubavni avanturizam. Što je deblja, osoba je seksualno privlačnija i ima jaču seksualnu želju koju će utažiti samo partner iste ‘snage’. Spajaju li se linija srca i glave koja je tik ispod, čovek misli samo srcem. Kad je linija srca visoko na dlanu, osoba je inteligentna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar