U trendu

Poklon od 7.500 i bez priče: Nevesta poslala gostima suluda pravila ponašanja

Jedna nevesta zgrozila je svoje goste nakon što im je poslala listu bizarnih pravila ponašanja za svoj veliki dan. Naime, gosti su od organizatorke venčanja dobili e-mail u kojem su detaljno navedeni svi zahtevi mlade. Malo je reći da je taj spisak šokirao njene zvanice.

Kindly refrain from upstaging the bride on her big day — oh, and no admission without a gift of $75 or more from weddingshaming

Među 15 navedenih pravila i propisa, gosti su naišli i na prilično razumne zahteve, poput pravila da ne smeju da obuku belu odeću i da moraju da na ceremoniju stignu 15 minuta ranije. Ali kako spisak ide dalje, tako zahtevi postaju sve bizarniji, pa je nevesta u jednom od pravila napisala da želi da gosti od frizura ‘ne nose ništa drugo osim osnovnog boba ili repa“‘.

Ženske gošće takođe ne smeju  ‘jako da se našminkaju’ i nikako ne smeju da proveravaju društvene mreže (tačnije Fejsbuk) dok im se to ne kaže. Najbizarnija je svakako tačka osam na listi u kojoj stoji: ‘Nikako ne razgovarajte s nevestom’ i na kraju se navodi da svi gosti moraju da donesu poklon u vrednosti od 75 američkih dolara (oko 7.500 dinara) ili više, inače će ih nevesta odbiti.

Fotografija ovog mejla objavljena je na Reditu, gde korisnici nisu krili koliko su iz ovi prohtevi neveste iznervirali.

Među komentarima je pisalo: ‘Ne mogu da odlučim da li gosti treba da ostanu kod kuće ili pak da ponesu kokice i snime ovo venčanje’, dok je drugi dodao: ‘Apsolutno bih se pojavio sa 75 dolara u centima i to u kanti!’, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.