U trendu

Pomoću datuma rođenja, IZRAČUNAJTE SREĆNU BOJU vašeg NOVČANIKA

Novca u novčaniku nikada dosta. Upravo zato su numerolozi i feng šui majstor otkrili kako da otkrijete srećnu boju novčanika i toi prema datumu rođenja. Saznajte koje boje treba biti vaš novčanik da biste privukli novac!

Prema feng šuiju, novčanik nije samo torbica za čuvanje novca, već može postati važan alat za privlačenje energije blagostanja. Zbog toga se veruje da je važno izabrati pravi novčanik za sebe, odnosno obratiti pažnju na veličinu i materijal, a posebno na boju. Pri kupovini treba se fokusirati na veće novčanike u kojima ćete imati dovoljno prostora, jer je nered u novčaniku jedna od najvećih feng šui grešaka. Idealna opcija je pravokutni novčanik, od tekstila. Treba izbegavati nagomilavanje nepotrebnih papira, računa, starih kartica. Takođe je važno da novac u novčaniku bude uredno složen kako bi energija blagostanja mogla slobodno teći.

U spoju numerologije i feng šui tehnike, srećna boja novčanika može se otkriti prema datumu rođenja. Saberite sve cifre svog datuma rođenja i svedite ih na jednocifreni broj. Na primer:

04.04.1989 = 0 + 4 + 0 + 4 + 1 + 9 + 8 + 9 = 35 = 3 + 5 = 8.

Prema dobijenom broju pronađite odgovarajući boju novčanika:

1. – bronza, zlato, žuta, narančasta

2. – bela, svetlo zelena

3. – pink, ljubičasta

4. – indigo, siva

5. – crna, nijanse žute, bela, siva

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar