U trendu

Poruka koju je tata poslao ćerki nakon što je raskinula vezu nešto je najlepše što ćete pročitati

Devojka po imenu Falon Tompson nedavno je postala viralna na TikToku nakon što je podelila tekstualne poruke koje je dobila od svog oca Skota nakon što je video kako njen dečko raskida sa njom ispred njene kuće. Snimci poruka koje je objavila imaju 14 miliona pregleda, a jasno je i zašto.

„Hej, dušo. Evo perspektive tvog starog. Imao sam mnogo veza. Od veza za jednu noć, prijateljica s povlasticama, do devojaka, devojaka sa kojima sam živeo… A onda sam upoznao tvoju mamu. odmah je znao da je nešto drugačije sa njom“, počeo je on u poruci.

„Dakle, ono kroz šta danas prolaziš je neophodno da bi jednog dana znala da je neko pravi za tebe. I ja sam bio slomljen i prevaren i sve je vredelo jer me je dovelo tu gde sam danas. “, opisao je.

„Gledajući unazad, nema šanse da bih poželeo da sam sada sa nekim od svojih bivših. A bilo je trenutaka kada sam osećao da mi je srce slomljeno, da ih nikada neću preboleti i da mi je suđeno da budi sam, obećavam ti, to nije tvoja budućnost“, napisao je otac svojoj ćerki.

„Najbolji savet koji ću ti dati je sledeći: Kada vam neko kaže da nisi za njega, uzmi sav bol jer moraš da znaš da ti je ta osoba dala najvredniju stvar na svetu – tvoje vreme,“ je nastavio.

„Budi zahvalna na iskustvu i lepim uspomenama sa njim, ali uživaj u činjenici da je tvoj život i dalje tvoj i da ga nisi potraćila na nekoga ko te nije želeo u potpunosti“, dodao je Skot u poruci.

Metafora o kravi i biku

Zatim je podelio ovu metaforu o kravama i bikovima da bi je razveselio:

„U životu ima krava i bikova. Kada krava vidi oluju, pokušava da pobegne od nje. Ali na kraju se duže bori sa olujom jer duže ostaje u njoj.

Međutim, kada bik vidi oluju, naleće na nju. U početku će mu biti teško, ali ako bude jak i suoči se sa njom, oluja će ga brže proći i naći će se na mirnom mestu.

Zato budi bik, trči u svoju oluju, suoči se s njom, pusti da te savlada. Snažna si, možeš se nositi sa tim i uskoro ćeš naći mir. Ostani na svom putu, ostvari svoje ciljeve u vremenu koje imaš.

Volim te, tata.“

Ovo je, očigledno, jedna od najlepših poruka koje je internet ikada video. „Tvoj tata je uspeo da izleči deo mene, hvala ti što si ovo podelila“, „Morao sam ovo da pročitam“, „Čovek je svima dao terapiju besplatno“, samo su neki od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.