U trendu

Poseban datum: Jesenja ravnodnevica je važna prekretnica u godini, evo kako će uticati na vas

Dolazi važan astrološki događaj (22. septembra – jesenji ekvinocij ili ravnodnevica) koji će se odvijati u kombinaciji s početkom razdoblja Vage i čak šest retrogradnih planeta.

Energija počinje da se kreće u novom smeru i podstiče nas na promenu, rast i razvoj. U prošlosti je ekvinocij predstavljao granicu između fizičkog i duhovnog sveta. Priroda počinje da se odmara, opušta i prepušta.

Možda ćemo kroz to vreme i sami shvatiti da je ovo pravi period da se opustimo i otpustimo sve što nam više ne služi. Možda ćemo uvideti šta nam je najvažnije i gde želimo da uložimo energiju i usmerimo svoje namere.

Sezona Vage podstiče nas da se usredsredimo na odnose

Septembarski ekvinocij donosi i početak razdoblja Vage – znaka koji je snažno povezan s potragom za našom unutrašnjom ravnotežom. Energiju Vage osetićemo uglavnom u odnosima. Veze su često naši najveći učitelji. Pomažu nam da rastemo i razumemo ko smo zapravo. Razdoblje Vage je odlično vreme da se usredsredite na odnose i razmislite kako oni utiču na vaš unutrašnji sklad.

Sviđa li vam se ko ste u blizini određenih ljudi? Koji odnosi izvlače najbolje iz vas? Koji vas podstiču na rast? Koji odnosi su jednostrani?

Retrogradni Merkur izbacuje na površinu sve što je do sada bilo skriveno

Imamo i 6 retrogradnih planeta na ravnodnevicu, što nas podstiče da se napunimo i razmislimo gde želimo da uložimo svoju energiju u budućnosti. Na dan ekvinocija, retrogradni Merkur poravnaće se sa Suncem, donoseći još veće osvetljenje i dublju jasnoću. Ova intenzivna energija izbaciće na površinu sve što je do sada bilo skriveno od pogleda, piše Sensa.hr.

Ako želite nešto da razjasnite u svom životu ili tražite odgovore, odredite nameru i ostanite otvoreni prema znakovima, porukama i inspiracijama koje dobijate na dan ravnodnevice.

Jesenji ekvinocij svakako donosi posebnu energiju koja podstiče na promene. Povežite se sa svojom unutrašnjim JA, sledite svoju intuiciju i verujte svojim osećajima – tako ćete imati sve što vam je potrebno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar