Poslednje reči preminule voditeljke otkrivaju svu njenu bol: Ja nisam nasilnica (foto)

Slavna britanska voditeljka, 40-godišnja Kerolajn Flek, koja je u 15. februara pronađena mrtva u svom londonskom stanu, prolazila kroz teško razdoblje iščekujući suđenje zbog fizičkog napada na svog 27-godišnjeg dečka Luisa Bartona.

View this post on Instagram

Happiness is the best make up … ………….

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

Kerolajn je navodno osećala da se nikada neće moći da se oporavi nakon što proces suđenja završi i nije znala kako da “popravi” samu sebe. Osećala se poniženo i nije mogla da pronađe izlaz iz situacije u kojoj se nalazila, a bilo joj je i teško jer je Dan zaljubljenih provela razdvojeno od dečka koji je bio optužio za napad, izjavio je njen neutešni prijatelj za britanski Miror.

Naime, sud joj je zabranio bilo kakav kontakt s bivšim teniserom i manekenom Bartonom, a zbog optužbi je ostala i bez voditeljskog angažmana u jednom od najpoznatijih rijaliti programa na svetu, “Love Island” i honorara od 4 miliona britanskih funti.

Nakon svega neutešna Karolinina porodica je otkrila i sadržaj njenog poslednjeg Instagram posta koji je nameravala da objavi pred smrt, a koji je ostao iza nje kao neka vrsta oproštajnog pisma u kome je otkrila sa kakvim se demonima borila poslednjih nedelja.

View this post on Instagram

Did someone say it’s nearly 9pm?? #loveisland

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

– Ceo moj život se okrenuo naopačke za samo 24 časa i budućnost mi je izmakla pod nogama, a zidovi koje sam tako dugo gradila, srušili su se u trenu.

Uvek sam preuzimala odgovornost za ono što se dogodilo te noći, ali istina je da je to bila nezgoda – napisala je Kerolajn o noći 12. decembra, kada je uhapšena zbog povreda glave koje je nanela 13 godina mlađem dečku i dodala:

– Ja nisam nasilnica. Svađali smo se i dogodila se nezgoda – rekla je i otkrila da je na fotografijama koje su procurile u javnost njena krv, a ne krv njenog dečka kako su preneli svi ostrvski mediji.

– Bilo je to nešto veoma lično i tužno. Jedan od razloga što danas pišem ovo je zbog toga što moja porodica to više ne može da podnese. Izgubila sam posao: Dom. Mogućnost da govorim. I istina mi je tada oduzeta i iskorišćena za zabavu. Ja dane ne mogu provesti sakrivena, da po nečijem savetu ne komuniciram ni sa kim.

Mnogima je hapšenje zbog porodičnog nasilja znak da se trgnu, neka vrsta duhovnog buđenja. Ali za mene je to bilo normalno. Celog života pritiskam snooze dugme na sve stresne situacije u životu. Sramotu i otrovna mišljenja sam prihvatila kao deo svog života poslednjih 10 godina i govorila sebi da je sve to deo mog posla. Nisam se žalila. Ali problem sa guranjem stvari pod tepih je taj što će jednog dana podići taj tepih i tada ćete osetiti svu sramotu i poniženje – stoji u neobjavljeno postu 40-godišnje voditeljke.

Na kraju se svojoj porodici i prijateljima izvinila zbog svojih postupaka.

– Veoma mi je žao što sam ovo priredila svojoj porodici i onom kroz šta su prošli moji prijatelji. Ne razmišljam o tome kako ću vratiti svoju karijeru, već samo o tome kako da svoj i život svoje porodice vratim na pravi put – iskreno je završila prerano preminula Kerolajn.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.