U trendu

Posumnjala da je dečko vara pa ga ulovila na genijalan način (video)

Feliša Burzota, korisnica TikToka, otkrila je u jednom od svojih videa kako je saznala da joj je dečko neveran.

@feliciaburzotta

Found a fake eyelash in his bed the day after too lol #toxic #messy #help #fyp #blocked

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Njen momak joj je rekao da ide u restoran s prijateljima, a s obzirom na to da je već duže vreme imala osećaj da nešto nije u redu, odlučila je da pozove restoran i postavi im samo jedno pitanje koje će joj otkriti da li je njena intuicija tačna ili ne.

Nazvala je restoran, opisala je kog muškarca traži i rekla da mu priprema jedno iznenađenje, pa samo želi da zna da li su stigli njegovi prijatelji ili ženska osoba, odnosno sestra. Hostesa restorana rekla je da je sâm sa ženskom osobom, pretpostavljajući da se radi o sestri.

Zahvalila se, prekinula poziv i shvatila da su njene sumnje u njegovu nevernost tačne.

Kada je zvala restoran nije bila u gradu, ali čim se vratila otišla je kod njega kući i suočila ga s istinom. Raskinuli su vezu, a kaže kako se sada oseća bolje nego ikada.

Mnogi su joj čestitali na detektivskom poslu i komentarisali da uvek treba verovati svom osećaju, piše The Sun.

Video je pogledalo nekoliko miliona ljudi, a skoro svi su tražili da ispriča šta se dalje događalo, pa je snimila još jedan.

Otkrila je da je najpre posumnjala kada je pronašla veštačku trepavicu u njegovom krevetu i znala je da nije njena jer ona nosi ekstenzije. Zatim je priznala da se najviše brinula zbog jedne djevojke, koja se uvek motala oko njega.

– Bila je svuda gde god je on bio – rekla je o njoj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.