U trendu

Potrošila 12.000 evra na operacije da bi ličila na Barbiku, a šokiraćete se kad budete videli kako je ranije izgledala

Doli (29) iz Engleske potrošila je 10.000 funti (12.000 evra) na kozmetičke procedure. Prvi put je operisala grudi u ranim dvadesetim, a sada imaju čak četiri kilograma.

@itsdollymix

When they say you’ve changed 😏#CapCut #fyp #bimbo #fypage

♬ original sound – ÁZÂÑxËDÏT🔥

Naime, Doli Miks dolazi iz porodice koja je vezana za kraljevsku porodicu, ali se nikada nije osećala kao da se uklapa u tu priču. Ova 29-godišnjakinja je oduvek želela da izgleda kao Barbi. Želela je da ima plavu kosu, velike grudi i ogromne usne.

To joj se i ostvarilo i sada živi svoj san. – Moj cilj je da izgledam više plastično nego ljudski. Oduvek sam želela da izgledam kao plastična barbika – rekla je ona.

Ona je dodala da je plan njene porodice bio da se uda i da ima mnogo dece. – Moja krvna loza im je veoma važna i ide prilično daleko u kraljevsku porodicu. Stalno su pokušavali da me povežu sa sinovima bogatih zemljoposednika. To mi se zaista uopšte nije dopalo – dodaje. Doli se preselila u London iz svoje porodične kuće u Bathu u svojim ranim dvadesetim da bi mogla slobodno da se izražava, a počela je i da čita erotsku literaturu i pornografiju.

Od tada, tokom godina, potrošila je 10.000 funti (12.000 evra) na kozmetičke procedure. Ona je prvi put operisala grudi u svojim ranim dvadesetim i prešla je sa šolje 34B na šoljicu 34E. Sada joj grudi teže četiri kilograma, a redovno dobija injekcije botoksa i hijalurona za usne kako bi lice izgledalo plastično.

@itsdollymix

#funny #bimbo #fyp

♬ My Mind Palace – Dandygeorgecostanza real

Njen izgled privukao je više od 17.000 pratilaca na Instagramu i inspirisao je da započne posao sa linijom odeće. Trenutno se prodaju ružičaste majice sa sloganima „Bimbo“ i „Barbie“ za istomišljenice, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar