U trendu

Povećajte libido jednim pucnjem prsta: Seksualni život biće vam zahvalan

Uz ove savete povećaćete libido očas posla.

Spavajte dovoljno

Dovoljno odmora utiče na mnogo više od vaše lepote. Studije pokazuju da je nedostatak sna povezan sa smanjenom seksualnom željom i uzbuđenjem kod žena. Kada dremate, vaše telo vraća energiju i reguliše nivoe hormona, a mišići i ćelije u vašem telu rastu, tako da adekvatan san može poboljšati vaš seksualni život.  Za svakih dodatnih sat vremena sna, vaš libido se povećava za 14%. Uspostavite rutinu opuštanja, recite ne kofeinu posle ručka i krećite se tokom dana.

Radite na svom samopouzdanju

Kada se pogledate u ogledalo, šta vidite i kažete sebi? Ako to nisu vaši atributi i samopouzdanje, imate posla. Pokušajte da promenite svoj način razmišljanja i skrenete pažnju na svoje vrline. Budite u skladu sa svojim telom, otkrijte šta vas uzbuđuje i zabeležite šta vas najviše zanima. Povećajte svoje samopouzdanje i vaš seksualni život će vam biti zahvalan.

Komunicirajte sa svojim partnerom

Budimo realni: Razgovor sa partnerom o vašem slabom seksualnom nagonu je sve samo ne seksi i može biti neprijatan. Međutim, razgovor o vašem seksualnom životu jača, ne samo vašu vezu, nego i vaše seksualno zadovoljstvo? A kada imate jaču emocionalnu vezu sa svojim partnerom, šanse da imate neverovatan seks postaju mnogo veće. Pokušajte da ne izostavite detalje kako biste pomogli svom partneru da razume šta doživljavate, a da pritom ne krivite njega. Zapamtite da se vaša seksualna pitanja neće rešiti preko noći, tako da je održavanje otvorenog i stalnog dijaloga ključno.

Ukoliko vam ovi saveti ne pomognu, potražite savet od stručnjaka – bilo ginekologa ili terapeuta, da biste došli do rešenja. Imati zdrav libido i ispunjen seksualni život vaše je pravo!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar