U trendu

Poznata manekenka šokirala: ‘Umirem, u mom telu gmižu bube’ (foto)

Jasmin Lenard, 33-godišnja manekenka, zvezda britanskog rijaliti programa VIP Veliki brat i bivša devojka Kristijana Ronalda, šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila uznemirujuću poruku.

Naime, manekenka se zarazila bizarnom tropskom bolešću kod koje paraziti putuju po telu bolesnika i mogu se nastaniti u srcu bolesnika, tu živeti i razmnožavati se godinama.

‘Četiri puta sam išla u bolnicu i rekla sam lekarima da bube gmižu po mome telu. Četiri puta me nisu shvatili ozbiljno već su me poslali kod psihijatra jer su mislili da nešto nije u redu sa mnom. Četiri puta su zanemarili sve što sam im rekla i uskratili mi lečenje. Četiri puta su me odbili zbog toga kako izgledam jer su zbog moje mršavosti zaključili da imam problem s drogama ili da bolujem od šizofrenije. Na kraju se ispostavilo da sam u pravu i da sam jako bolesna. Ako ne umrem, sve ću ih tužiti’, napisala je Jasmin.

View this post on Instagram

🐱☀️🇬🇧 #allthatjazz

A post shared by QUEEN OF THE DAMNED (@jasminescarletlennard) on

Dodala je da se trenutno leči, ali se oseća kao da umire. Naglasila je i kako je veoma razočarana u osoblje bolnice jer nikada nisu ni čuli za bolest od koje boluje.

Napišite komentar