U trendu

Pravi srećnici imaju ovaj magični broj u datumu rođenja, njegovo značenje je moćno!

Njihovi talenti su višestruki. To mogu biti muzika, pisanje ili neke druge vrste kreativnosti ili nešto sasvim drugo. Jedini problem je što mnoge stvari ostave nedovršene. Prepuštaju se jednoj avanturi, a drugu još nisu završili. Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, sreća je na vašoj strani!

Za astrologe i numerologe brojevi koji se nalaze u datumu vašeg rođenja, u velikoj meri određuju vaš karakter. Postoje mnogobrojna tumačenja simbolike i značenja svakog broja.

Međutim, za neke cifre se veruje da nose posebnu energiju. Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, sreća je na vašoj strani!

To se odnosi na broj 3.

Ovo se naročito negativno odražava na prijateljske i partnerske odnose. Skloni su da zanemare voljene, a teško iskazuju i svoja osećanja.

Mogu biti arogantni, ali izuzetno efikasni. Konkurencija treba da ih se plaši jer imaju mnogo takmičarskog duha i spremni su na mnogo toga da bi pobedili.

Imaju odlično pamćenje i povećan nivo radoznalosti. Nikada ne prestaju da uče i uvek se razvijaju. Mogu se nazvati i idealnim sagovornicima jer imaju i razvijenu komunikaciju, a nijedna tema im nije strana.

Njihovi talenti su višestruki. To mogu biti muzika, pisanje ili neke druge vrste kreativnosti ili nešto sasvim drugo. Jedini problem je što mnoge stvari ostave nedovršene. Prepuštaju se jednoj avanturi, a drugu još nisu završili.

Oni su nezavisni i nikome ne dozvoljavaju da ih kontroliše. Vešti su u izbegavanju manipulatora i ne trpe tuđi pritisak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.