Pre nego što se udate (1)

Brak i zasnivanje sopstvene porodice su divna stvar. Ipak, pre nego što to učinite, postoje neke stvari koje biste možda volele da uradite – kasnije bi moglo da bude nezgodno, uz muža i decu i svakodnevne brige, mada ni tada neće biti baš nemoguće.
Da ne bude zabune, brak i deca zaista jesu divni. Ali, kada se sa njima požuri, nekada ostane žaljenje što se niste dovoljno naludovale onda kada je za to bilo više prilike. Nije da su brak, kuća i deca robija, ali je drugačije kada morate da mislite o potrebama još nekoliko osoba s kojima živite. Predlažemo vam spisak stvari koje biste možda želele da isprobate ili uradite dok ste još uvek same, a vi odaberite ono što vam se dopada.
1. Izaći s muškarcem koji nije "onaj pravi", ali vam se nešto na njemu baš dopada. Ne završi se svaka veza brakom, niti se u svaku vezu ulazi s namerom da od nje nastane "i živeli su srećno zauvek potom". Nekada se s nekim izađe i zato što ta osoba fenomenalno izgleda, ili je ludo zabavna (ali i toliko neodgovorna da ništa duže s njom ne dolazi u obzir), ukratko, izađe se s nekim zbog nečeg kratkog-i-slatkog. Nema svako sklonosti ka takvim izlascima i takvim vezicama, ali ako želite da isprobate tako nešto, pravo vreme je pre nego što se vežete – bolje nego da se kasnije celog života pitate kako bi bilo da ste to probale ili, još gore, prevarite voljenu osobu zbog malo neobavezne zabave.
2. Putujte – ako je moguće, i u inostranstvo. Naravno, putovaćete vi i s voljenom osobom, i lepo ćete se provoditi, ali je dobra ideja "videti malo svet" i kako drugi ljudi žive i pre nego što se vežete za nekog. Tako obogaćujete sebe novim iskustvima, što vas čini kompletnijom osobom (pre nego što otputujete nekud malo dalje, teško je i zamisliti koliko vas to iskustvo obogati).
3. Napunite prostor u kome živite ženskim stvarčicama. Nije baš dobra ideja da obojite zidove u ružičasto (potencijalni partner bi mogao da pomisli da ste poput devojčice), sem ako to baš ne želite, ali ako biste volele gomilu preslatkih jastuka, posteljinu nežnih boja i slično, one stvari za koje muškarci gunđaju kad želite da ih kupite za kuću, sad je vreme za nabavku (pod pretpostavkom da imate sredstva, naravno). Kasnije će biti neophodno da napravite kompromis između njegove i svoje ideje na šta stambeni prostor treba da liči – sada sve može da bude baš po vašem ukusu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.