Predivan prizor deke sa unukama oduševio Srbiju (foto)

Nema veće ljubavi od ljubavi bake i deke prema unucima. Oni su ti koji najmlađima dozvoljavaju ono što je kod mame i tate zabranjeno, uvek imaju slatkiše i spremni su da oproste skoro svaki dečiji nestašluk.

Ali u jednoj situaciji su roditeljima bake i deke nezamenljivi – kod dovođenja i dovođenja dece iz vrtića i škole dok su mama i tata na poslu.

Upravo jedna takva situacija odnosno fotografija deke koji u školu vodi dve unuke, oduševila je sve na društvenim mrežama.

Ova fotografija je nastala danas, sasvim slučajno dok sam tražio inspiraciju za fotografiju u našem gradu, ona ima…

Gepostet von Aca Avramović am Donnerstag, 10. Oktober 2019

Autor fotografije je momak iz Aranđelovca, Aca Avramović, fotograf koji se godinama uspešno bori protiv cerebralne paralize. On je sasvim slučajno snimio fotografiju, koja po njegovim rečima, ima posebnu težinu. Naime, kako je naveo, fotografija koja je nastala u Aranđelovcu, a na kojoj se vidi kako deka na leđima nosi rančeve svojih unuka koje očigledno vodi u ili iz škole, nastala je sasvim slučajno.

– Ova fotografija je nastala danas, sasvim slučajno dok sam tražio inspiraciju za fotografiju u našem gradu, ona ima posebnu emocionalnu težinu. Mnogo sam bio srećan što sam uspeo da uhvatim ovaj momenat – napisao je on ispod fotografije koja je na društvenim mrežama raznežila veliki broj ljudi.

Napišite komentar