U trendu

Predivno miriše, a idealna je zamena za parfem preko leta, nema ko se nije oduševio mirisom

Tokom leta, koži je neophodna dodatna nega

Kako po dolasku leta menjamo garderobu, moramo i rutinu koju imamo tokom malo hladnijih dana. Koristimo daleko manje šminke, a zatim su tu i parfemi – umesto teških nota, prelazimo na laganije i prozračnije mirise.

Sigurno već imate svoje letnje favorite, ali pored toaletnih voda i klasičnih parfema, opcija mogu da vam budu i mirisna suva ulja, koja, osim što predivno mirišu, takođe i neguju kožu, jer poseduju hranljive sastojke.

Koži je, tokom leta, potrebna dodatna nega jer je više izložena suncu i spoljnim faktorima. Suva ulja su upravo jedan od najboljih proizvoda za negu tela tokom letnjih dana i sjajna su zamena za teške parfeme.

Nemasne su teksture, koža ih brzo upija i što je najvažnije, sadrže hranljive sastojke koji su odlični za negu kože. Takođe, mirisna suva ulja bukvalno možete da koristite „od glave do pete“, jer osim što služe za negu tela, takođe mogu da posluže i za negu kose.

Kako se koriste?

Mirisno suvo ulje je najbolje naneti odmah nakon tuširanja, odnosno dok je koža još uvek vlažna. Na ovaj način će ulje najbolje uspeti da prodre u pore, a koža će postati mekana i svilenkasta na dodir. Ne treba posebno da naglašavamo da ćete i predivno mirisati.

Miris suvih ulja je dosta suptilniji od mirisa parfema, pa su ona zaista sjajan izbor za tople letnje dane, a prilikom kupovine možete da se odlučite i za ona sa šljokicama koja će posebno naglasiti vaš preplanuli ten.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)